en

cartier Clover bangles first shop from loersertydass's blog

Drie verschillende manieren van een WordPress Blog krijgen Up And Running

Het doel van dit artikel is te schetsen van drie verschillende manieren van een WordPress blog krijgen up and running. WordPress is een gratis blogging software, heeft vele voordelen en wordt ondersteund door een grote gemeenschap van gebruikers en ontwikkelaars.

Een "blog" wordt van de term, "web log", die een vorm van online dagboek of dagboek afgekort.

mensen verblijf bijgewerkt met vrienden overzeeAls een website heeft een blog wereldwijd van cleef replica flower necklace bereik. Het is echter veel goedkoper, sneller en zeker gemakkelijker te onderhouden van een blog dan een traditionele website. Een blog inhoud kunnen gemakkelijk worden bijgewerkt door het indienen van korte of lange artikelen (beter bekend als blogposten) via een eenvoudig te gebruiken grafische interface. Als een van cleef and arpels butterfly fake necklace blog inhoud regelmatig bijgewerkt wordt, zij natuurlijk trekken zowel menselijke lezers evenals onderzoeksmotoren hongerig voor verse inhoud.

Voor het instellen van een blog, moeten we enige vorm van blogging software of platform. Er zijn gratis software zoals Blogger en WordPress en er zijn betaalde platformen zoals Moveable Type en Typepad.

Blogger is bezeten door Google. Het is gratis en misschien de gemakkelijkste manier een blog en uw eerste post, letterlijk binnen minuten te maken! Howeer, de functies zijn enigszins beperkt.

Dus, WordPress is een goed alternatief als u op zoek bent voor vrije bloggen software. Zoals het is een open sourcesoftware, is het letterlijk ondersteund door een grote gemeenschap van gebruikers en ontwikkelaars die zowel ervaren als nieuwe bloggers helpt. Niet alleen functie rijke het ondersteunt categorien, pagina's en trackbacks, gewoon om een paar te noemen het wordt voortdurend bijgewerkt via haar kernsoftware alsmede via software plugin, die zijn bonus softwareonderdelen die de basisfunctionaliteit van WordPress uitbreiden. Als dit de eerste keer u zijn uw WordPress blog krijgen up and running, moet je zeker geeft dit een schot. Daarom hoeft u niet uw eigen website host. Het enige nadeel is dat er beperkingen zijn, zoals u kunt uw eigen thema's of van plugin niet installeren. (Natuurlijk, in dit geval moet u om uw eigen web hosting account die bij voorkeur wordt geleverd met een versie van "CPANEL" een een easy to use grafische Configuratiescherm voor het beheren van uw webhost.)

Instellen van de WordPress blog bestaat uit de 3 belangrijkste stappen hieronder. Als de bestanden in een gecomprimeerde indeling, uitvoeren van uw compressieprogramma (zoals Winzip) uit te breiden van de bestanden naar de vaste schijf.

Stap 2: Het File Transfer Protocol (FTP) programma uitvoeren en verbinden met uw web hosting account. De installatiebestanden vervolgens uploaden naar de map die u wilt dat uw WordPress blog genstalleerd and domein (hebt u meerdere domeinen gehost).

Stap 3: Deze stap gaat worden uitdagend voor het niet techie type als zij erin geslaagd om te overleven van stap 2! U inloggen op de CPANEL van uw webhost en maken en configureren van uw MYSQL database. Nadat dit is gedaan, moet u configureren van sommige bestanden om uw installatie te voltooien.

Zoals u zien kunt, is dit de "normale" maar zeer vervelende manier van opzetten van uw WordPress blog.

Echter, de inspanning die u besteden is de moeite waard als u alle aspecten van WordPress als het thema dat u wilt installeren en het toevoegen van HTML codes te omvatten Google AdSense op uw blog om geld te verdienen sommige winst, enz kunt configureren.

Nogmaals, u WordPress installeren op uw eigen website host, maar deze keer door FANTASTICO. In dit geval niet alleen zou u wilt uw eigen web het ontvangen rekening hebben, het moet komen met een versie van "CPANEL" die bevat "FANTASTICO" van cleef arpel copy necklace een geavanceerde script installateur die een 1 klik WordPress installatie automatiseert! (Eigenlijk een paar muisklikken nodig zijn.)

Met FANTASTICO, zijn de 3 stappen geautomatiseerd voor u. Alles wat u hoeft te doen is inloggen op de CPANEL van uw webhost en klik vervolgens op het pictogram van van cleef and arpels butterfly copy necklace FANTASTICO, een smiley is.

In het volgende scherm, klik op "WordPress" en klik dan op 'Nieuwe installatie'. FANTASTICO wordt een formulier geopend en u een paar dingen invullen zoals welk domein (hebt u meerdere domeinen gehost) en welke map te installeren. Zodra u hebt getypt in de informatie en duwde een knop, zal FANTASTICO WordPress installeren in een paar seconden!

The Wall

No comments
You need to sign in to comment