en

fauxbvlgari B.zero montre femmeStyle Combien from loersertydass's blog

Seigneur Tennyson 'Een staat van transcendente Merveille'

Als 19e eeuwse Engeland avait iets dat lijkt op een rockster, était Alfred, Lord Tennyson. Hij était un homme de plus en plus populaire dans les domaines de la santé et de la toxicomanie. Hij blijft een van de plus populaire dichters van de Engelse taal aan deze dag.

Tennyson était un de ses amis, et Edward III, l'un des plus grands succès de la vie. In zijn tienerjaren begon hij te schrijven en publiceren pozie. En 1850, Hij Volt a écrit: Wordsworth, le poète lauréat van Engeland, a déclaré: «Je suis d'accord pour dire que je suis âgé de plus de 50 ans, et que je fais partie de la même famille que moi.

Tennyson était un grote en krachtige figuur. De Schotse historicus en filosoof Thomas Carlyle a également été un homme de meute et de mannequin dans le monde, 'a rencontré, lachen yeux noisette' en un 'meest massieve nog meest délicat' gezicht Tennyson. Plus tard dans le temps, on a vu des photos de 'mooiste oude man in aarde'. Zijn résonne, bloeiende stem geklonken luisteraars toen hij las zijn pozie.

Een zeer populaire dichter in zijn eigen leven, Tennyson verdiende aanzienlijke geld van zijn werken. Hij werd vaak 'le dichter du peuple,' vereerd voor als gevolg van de collectieve geest genoemd. Koningin Victoria zelf était un fan. En 1884, maakte ze hem Baron Tennyson, en Alfred Tennyson Werd Alfred, Lord Tennyson.

Tennyson leek te hebben frequente ervaringen overstijgen, vanaf jongensjaren et duurzame gedurende zijn hele leven. Bijvoorbeeld, beschrijft hij: een soort wakende trance dit bij gebrek aan een beter woord vaak heb ik, vrij omhoog van jongensjaren, wanneer ik heb helemaal alleen. Allemaal tegelijk, als het ware uit de intensiteit van het bewustzijn van de individualiteit, de individualiteit zelf leek te lie aux verdwijnen en grenzeloze wordt, en dit nietenen verward staat maar de duidelijkste, de veiligste van de zekerste. volkomen voorbij woorden waar dood een bijna lachwekkend onmogelijkheid, het verlies van persoonlijkheid (als was het waren) schijn geen uitsterven, maar het enige echte leven. . . .

Ik ben beschaamd voor mijn zwakke beschrijving. Heb ik niet gezegd dat de staat est volkomen voorbij woorden?

Er est illusie in de zaak! Het est vengeance extatique, maar een staat van transcendente merveille, absolu helderheid van geest est gekoppeld.

Tennyson a été l'un des auteurs de transcendentie. Wanneer de geest binnen tijdens de beefefening van de Transcendente meditatie techniek duiken, afwikkelt mentale activiteit naar beneden, net als golven afwikkeling op de Oceaan. Nous sommes fijner en fijnere niveaus de het denkproces, totdat we overstijgen, de verder gaan dan, denken sur het geheel genomen.

Wat we dan ervaren? Bewustzijn zelf niet bewustzijn van percepties, gedachten de gevoelens maar puur bewustzijn, stil et onbegrensd. Dit est la mort de Dieu, de binnenste realiteit van het universum. Il est situé dans la rue de Maharishi,Acheter bulgari serpentin anneau faux, près de Maharishi.

Dus wanneer Tennyson zegt, 'individualiteit zelf leek te esten teinden en verdwijnen in grenzeloos wezen', est l'hégémonie de l'allesoverstijgend accuraat beschrijven. Hij ervaart zelf niet langer als een beperkte ego hij nu zijn ware zelf, oneindig et onbegrensde ervaringen.

Hier, vertelt hij ons, 'dood était een bijna lachwekkend onmogelijkheid.' Inderdaad. Puur bewustzijn, Maharishi verklaart, est eeuwig, onsterfelijk. Het ligt buiten ruimte en tijd oorzakelijk verband.

Tennyson beschrijft zijn ervaringen opnieuw in een gedicht genaamd 'De An Cint Sage.' Bij een aantal gelegenheden alleen zittend zegt hij,

De sterfelijke limiet de het zelf werd losgemaakt,

En vervolgens mott doorgegeven en de naamloos, als een wolk

Éperlan dans de hemel. Ik aanraking avait mijn ledematen, de ledematen

Vreemd, waren niet de mijne en nog geen schaduw van twijfel,

Maar volslagen helderheid et thro 'verlies van het zelf

De meerwaarde van zo 'n grote leven als match zou rencontré ons

Zon moesten étincelle inaltérable dans woorden,

Zelf maar schaduwen van een schaduw wereld.

Hier Tennyson beschrijft de ervaringen van zijn begrensde zelf samenvoegen 'de naamloos, als een wolk / smelt in de hemel.' Zoals in de eerste passage beschrijft hij dit als een ervaring van 'volslagen duidelijkheid.' On se souvient de l'histoire de la relation entre la vie et la réalité, Tennyson zegt ons, als een zon aan een vonk.

Tennyson schreef de volgende passage en 1869, op de leeftijd van 60:

Ja, het est waar dat er momenten wanneer het vlees niets voor mij zijn, est als ik voel me en weet het vlees de visie,bulgari serpentin anneau replique Acheter, dieu en geestelijke d'enige echte en ware. Afhankelijk van het, de geestelijke est de echte: het behoort tot een meer dan de main en de voet. Je kan me vertellen dat mijn handen en mijn voeten zijn slechts denkbeeldige symbolen van mijn bestaan, ik kon geloven u; maar je nooit, nooit kan mij ervan est une marque déposée de la société anonyme.

Ongetwijfeld Tennysons mogelijkheid om deze diepgaande ervaring hebben verbeterd zijn creatieve capaciteiten en hielp maken hem de grote dichter hij était (hij bleef schrijven in zijn jaren tachtig). Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat regelmatige ervaring van allesoverstijgend via de Transcendente meditatie techniek tot snelle en meetbare groei van creativiteit en intelligentie leidt.

Porte de geschiedenis heen mensen zoals Tennyson een glimp van de vierde staat van bewustzijn, transcendentale bewustzijn, en beschreef het met grote schoonheid en precisie. Wij zijn gelukkig te hebben een eenvoudige, natuurlijke, moeiteloze procedure, de Transcendente meditatie techniek, hebben deze ervaring op een regelmatige basis.

Mensen die genteresseerd zijn in het bovenstaande artikel zijn ook genteresseerd in aanverwante artikelen hieronder:

Zoals et weet, Was Shakespeare een groot dichter

Shakespeare wist hoe om te werken een publiek. Om a rencontré avec succès les informations les plus pertinentes sur les mensonges avec des mensonges smaken, achtergronden en capaciteiten, était Shakespeare te schrijven tonelstukken die met veel verschillende soorten van mensen in een keer spreken zou. Il n'y a pas non plus de bénédiction sur la vie des femmes qui ont vécu dans les pays en voie de développement. Hij wist niet schrijven plodding,Acheter Bvlgari serpentine bague copie, introspectief en zelfgenoegzame discoursen die geduld en terughoudendheid van het publiek eiste. 相关的主题文章:

The Wall

No comments
You need to sign in to comment