en

female should first choice Hermes black discount male belt show self from zroessgs viesoess's blog

Nemen de angel uit evaluaties van de werknemer

1. De replica hermes leather bags nummer een regel is dat er nooit een werknemer door zijn of haar evaluatie verrassen moet. Goede managers leveren regelmatig evaluaties door prees gebieden waar de werknemer replica hermes black bag uitblinkt en het aanbieden van begeleiding en instructie wanneer de werknemer hapert. Het is niet eerlijk om uw medewerkers te houden hen in het ongewisse laten over de prestaties van hun werk en vervolgens voorjaar het op hen eenmaal per jaar.

2. Houd een geschreven record van elke werknemer. Het hoeft niet te worden fancy, gewoon een map waar u kunt noteren merkt wanneer Sally iets uitzonderlijke doet of wanneer u moet bespreken Bobs traagheid. Bewaar kopien van een "attaboys" uw medewerkers, ook krijgt. Het is gemakkelijk om te vergeten dingen die gebeurd elf maanden geleden en dan eindigen baseert de evaluatie van het werk van de afgelopen maand.

3. Nooit kritiek van een werknemer prestaties zonder te bieden sommige corrigerende maatregelen. Als u gaat rang iemand neer in "interpersoonlijke vaardigheden", zorg ervoor dat u bieden concrete voorbeelden van wanneer hij of zij niet omgaan met een situatie heel goed. Dan een beetje te brainstormen en de werknemer om te suggereren manieren waarop hij of zij op dat gebied zou kunnen verbeteren aan te moedigen.

4. Gebruik de evaluatietijd om vooruit te kijken naar de toekomst, alsmede de herziening van het verleden. Aandringen dat uw medewerkers bereid met persoonlijke en professionele doelen voor het komende jaar komen. Ga over hun doelen met hen en bespreken hoe u kan helpen. Misschien het bedrijf kan bieden aan Sam verzenden die opleiding klasse op PowerPoint, of misschien Jean zou genteresseerd in het starten van een corporate blog. Stimuleer uw medewerkers om te dromen groot en dan hulp die ze krijgen er zelfs als "er" ze van u af en naar een grotere neemt, betere baan.

1. Houd een bestand op uw verwezenlijkingen tijdens het jaar. Elke keer als iemand zegt "great job", een notitie van maken. Noteer alle extra dingen die je doen, als het verblijf laat om de cijfers van de begroting in op tijd nadat de afdeling Financin hun eisen op het laatste moment verandert. Nemen met name nota van de speciale projecten die je baas u om te werken vraagt aan.

2. Een maand voordat evaluaties verschuldigd zijn, een "opscheppen blad" schrijf over jezelf en stuur het naar je baas. Een lijst van alle uw prestaties in het afgelopen jaar en de projecten die u hebt opgesteld voor het komende jaar. Als u vragen om een speciale opleiding of voor meer verantwoordelijkheid wilt, is dit de tijd om het te doen. Voeg een paragraaf over hoe leren schrijven effectieve zakelijke correspondentie of het ontwerpen van direct mail brochures zou helpen u uw werk beter doen en hoe het zou profiteren van het bedrijf.

3. Begrijp de bedrijfscultuur en hoe benvloedt het evaluaties. Als het beleid is om rang op een kromme, met meerderheid van de werknemers in het midden, dan een beter idee hebt u van wat uw werkelijke cijfers betekenen. Uw baas te leggen een zeer lage rangen en vragen om specifieke voorbeelden van waar je zou kunnen hebben gedaan beter zonder defensieve, vragen.

4. Als u werkelijk dat u ten onrechte bent wordt gevalueerd denkt, niet meteen reageren. Er is niets mis met rustig uit te leggen dat u tijd voor het verwerken van de feedback nodig hebben en vragen om een tweede vergadering. Neem de tijd om te verzamelen uw feiten en eventueel met een buitenstaander, zoals een voormalige baas of een vriend in het HR bedrijf of een carrire coach raadplegen. NOOIT bespreken uw replica hermes sling bag evaluatie met een andere werknemer in uw bedrijf. Als een tweede vergadering met je baas niet uw bezorgdheid oplost, moet dan je nemen het geval aan uw HR dept. Nogmaals, je emoties onder controle te houden en blijf bij de feiten. Vragen als u een brief weerlegging schrijven kunt te gaan in uw bestand.

Hoewel er geen eenduidige (of eenvoudige) antwoord op het beheer van de stress van evaluatietijd, is de meest voor de hand liggende idee dat prestaties, doelen, problemen en verwezenlijkingen zijn dingen die vereisen van de lopende discussie. Beide partijen (de toezichthouder en de werknemer) moeten communiceren vaak en duidelijk. Als de communicatie er is, zal de evaluatie van de prestaties gemakkelijk, want het zal gewoon een ander deel van de dialoog.

Mensen die genteresseerd replica hermes bag prices zijn in het bovenstaande artikel zijn ook genteresseerd in de aanverwante artikelen hieronder:

Kenmerken van uw HRMS Software

Automatiseren van de zakelijke taken zijn altijd de beste resolutie voor het verhogen van de productiviteit en de efficintie van het bedrijf. Human resources is een van de afdelingen in een organisatie die aansprakelijk is voor de uitvoering van het hele proces van de onderneming. Ze willen om te gaan met werven, medewerker salarisadministratie, personeelsbeheer en vele andere dingen.

Hoe HR personen of Recruiters hun vaardigheden kunnen verbeteren met sociale intelligentie

Sociale intelligentie kan verrijken het repertoire van HR personen door hen ontcijferen Volksgeschiedenis echte emotionele staten door het observeren van non verbale signalen te helpen. Het is een waardevol instrument voor de aanwerving, beoordeling of zelfs sluit u interviews. Terwijl het domein van management 5 M's "Man, Machine, geld, materiaal en methoden" als belangrijkste middelen (met een 6e M 'Moeder natuur telt' ook beginnen te maken zijn weg naar de lijst), het feit blijft dat 'Man' terwijl de behandeling van het woord meer als een genderneutraal term niet is alleen 'een bron' maar ' de bron'.

Hoe efficint werktijd van werknemers bijhouden

Hedendaagse beroepsbevolking moet een nieuwe manier om track werktijd en de aanwezigheid van de werknemers nog efficinter. Waarom is het belangrijk om het efficint bijhouden van opkomst? Het helpt om te voorkomen dat kostbare payroll fouten, verbetert de medewerker en klanttevredenheid, en bevordert de productiviteit. Dit zijn de voordelen die elk bedrijf van profiteren kan.

Uitstekend, Larry. Dank u voor het nemen van het nieuwe artikel directory technologien en waardoor het werk aan de max. Ik moedig iedereen om bij te dragen en regelmatig bij te dragen. Ik kan getuigen van het feit dat deze site al een sterke directory in een veld van vele is. Kudos to Larry!

Matthew C. Keegan

De schrijver van het artikel

Ik vind het een genot om te gebruiken als een auteur en een uitgever. Het staat vol met leuke kleine verrassingen, waardoor het hele proces van het schrijven, lezen en publiceren van artikelen een volledige genot. Dit is een die komt uit tops, en slaat de rest handen naar beneden.

Eric Garner

Ik deed een googleonderzoek en kwam over uw site. Het was precies wat ik zocht en was opgetogen te vinden die een breed scala aan artikelen. Zoals ik ben de lancering van een gratis magazine in een klein stadje in Florida, wilde ik zo vindingrijk mogelijk terwijl nog steeds in staat om sommige inhoud die is interessant en goed geschreven. Uw site heeft alle variabelen in de mix. Uitstekende Site raken van alle notities in de schaal soort spreken.

The Wall

No comments
You need to sign in to comment