en

ornament van earrings trefoil woman imitation give you the wedding more happiness from loersertydass's blog

Review Groothandel Elektronische Sigaretten

ook particuliere klanten hebben toegang tot deze online shop om hun elektronische sigaretten, elektrische sigaretten en liquids te kopen.

Apollo E Cigs Extreme Starter Kit

Apollo is vandaag een van de bekendste e sigaretmerken. Ze hebben een produktlijn en starterkits voor elk type roker. In deze review hebben we het over de Apollo Extreme Starter kit. We zetten de positieve en minder goeie bevindingen op een rijtje, alles waarvan je op de hoogte moet zijn als je overweegt een Apollo kit aan te schaffen.

Apollo Extreme Starter kit (34.95) 2 automatische high capacity batterijen 280mAh, 5 cartridges naar keuze, 1 Autolader, 1 USB lader en muurstekker.

Opties en accessoires

En elektronische sigaret: 7.99 (Standard) 9.99 (Extreme)

En pack van 5 cartomizers Extreme Kit: (11.95)

5 pack lege cartomizers: (8.95)

10ml liquid (4.95)

Wat bevalt ons aan deze kit?

Eerst en vooral: sterk geprijsd. Zeker in combinatie met een coupon.

RN4081 batterijen met voorgevulde cartridges voor optimaal gebruiksgemak: schroeven en dampen.

De batterijen in de Extreme Starter kit hebben een capaciteit van 280maH en zijn toch compact. Een ideale capaciteit om niet constant van je USB lader afhankelijk te zijn. Afhankelijk van hoeveel je dampt kan je in veel gevallen een dagje met n batterij toekomen.

Uiterst snelle batterij; selle reactie, wanneer je begint te inhaleren activeert knock off van cleef pendant necklace de batterij onmiddellijk.

Stijlvolle kit, goede afwerking zowel qua presentatie als devices zelf.

De cartomizers zijn leveraar in 5 smaken: tabak, vanille, koffie, kers en munt. Alle liquids zijn op basis van 100% propyleen glycol en in 5 nicotinegehaltes te verkrijgen.

Apollo biedt ook lege cartridges aan imitation van cleef and arpels pendant voor degenen die het goedkoper willen maken en nadien zelf de cartridges wil bijvullen.

Apollo biedt een niet goed geld terug garantie. Niet tevreden dan kan je het goedje binnen 30 dagen terugsturen.

Levenslange garantie op de elektronische componenten. (tot maximum 5 vervangingen en claims moeten gebeuren binnen een termijn van 60 dagen na je laatste order).

Liquids worden in eigen beheer geproduceerd en zijn dus US made. Geen import uit China.

Apollo is een gevestigde waarde en vertrouwd merk op de e sigaret markt.

De dienst naverkoop van Apollo is n van de besten in de e sigaret markt. Wij hebben 2 keer beroep gedaan op hun services (verkeerde bestelling + probleem met batterij) en onder hun email lazen we: "In regards to a non working unit, we really do have the best support in the world". Dat maken ze waar.

Zr snelle levering.

Wat vonden we minder goed?

Je moet behoorlijk lang inhaleren vooraleer de e sigaret cht veel damp genereert. De dampproductie is beter dan het gros van de elektronische sigaretten, maar toch

De batterijen in de Standard kit hebben een capaciteit van 180mAh. Z zijn klein en gemakkelijk in gebruik, maar door de "iets" te beperkte capaciteit moeten ze sneller herladen worden. Gelukkig zit er in de kit een portable charger om dit op te vangen. De batterijen in de kits zijn allemaal automatische batterijen. Je hebt geen keuze om een kit samen te van cleef pendant replica stellen met manuele batterijen.

The Wall

No comments
You need to sign in to comment