en

Stylish Van Cleef & Arpels Clover white Malachite earrings noble temperament and style from loersertydass's blog

De goddelijke vruchten van meditatie

De beste manier om de Sreyokarma of de bevrijdende karma te bereiken is door middel van de meditatie. En mediteren zal ons leiden op het pad van geluk van de ziel dat is eeuwig en heilig.

Als gevolg van de meditatie de geest zal zich terugtrekken uit de zintuiglijke wereld en vreugde, geluk en waarheid zal bereiken en niet meer worden verstoord door verdriet en hebzucht.

Sommigen denken dat de voordelen van de meditatie zijn dat ze kunnen gemakkelijk voldoen aan hun alledaagse wensen. Maar dat is een grote vergissing, omdat de meditatie en de herhaling van de naam van God zijn bedoeld voor het verwerven van een onverdeelde aandacht in God, op vrijheid ons fom de sensorische obligaties daarom bereiken geluk in God.

We moeten niet de praktijk meditatie met het idee van het verkrijgen van de vruchten van de aarde, moeten we mediteren op zoek naar binnenkant van ons, totdat we kunnen overwegen de zielen zaligheid geworden.

Geen aandacht besteden aan de tijd die nodig is om de doelstelling, gewoon de praktijk met geloof en voortduren totdat God's genade over u valt te bereiken.

U kunt de meditatie pad volgen op drie verschillende manieren:

De Satvic: wanneer u van mening zijn dat de herhaling van Gods naam en de meditatie zijn taken die u mother of pearl van cleef necklace copy moet doen. Die ons leven op aarde is een illusie en u alleen wens en doen goed aan iedereen liefdevolle hen, en zelfs niet voor de vruchten doen.

De Rajasic: waar elke stap die u geeft, u geven het vanwege de vruchten die die u zullen voorzien. (Met deze actitude geleidelijk verlies je de wens van het beoefenen van meditatie)

De tamastische: waar u alleen herinneren God wanneer u in gevaar of lijden, en als je van de problemen ontdoen te u God vergeten. (Die in dit pad zal nooit in staat zijn om te zuiveren van hun gedachten).

Mediteren zal toestaan u om reed van de onwetendheid, laag na laag, maar om te bereiken dat u moet worden uitgerust met goede gewoonten, discipline, en hoge idealen.

We ontwikkelen wanneer de rente en het genoegen van mediteren, dan we een wil en een sterkte, groter dan de inspanning van mediteren bereiken.

Sathya de waarheid zo geruststellend, dat wanneer we het bereiken, er niet een meer een meditatie, een meditator of een object van de meditatie, omdat ze alle geworden is een.

De zaligheid van de atmic is het doel en de vrucht van de meditatie. De mens die dat bereikt wordt puur, vrij van lijden en goddelijke.

Dan hij geluk in zichzelf vindt, omdat de meditatie hem ontdekken in zichzelf de fontein van de zaligheid helpen, hij zal zitten kundig voor dompelen zichzelf in zijn inherente Goddelijke staat, en worden een Mahatma (een grote ziel).

Vanaf daar op hij zal worden gratis en gerealiseerde en zal leven in zaligheid en vrede. Dat is de vrucht van de meditatie!

Mensen die genteresseerd zijn in het bovenstaande artikel zijn ook genteresseerd in de aanverwante artikelen hieronder:

Wat Is het Effect van Mandela?

Veel mensen vinden dat hun herinneringen van cleef and arpels long necklace copy aan bepaalde gebeurtenissen zijn veranderd. In feite, groeit het fenomeen meer en meer elke dag. Hebben hun herinneringen in feite is gewijzigd of is er een pauze in ruimte en tijd gebeurtenissen opsplitsen in twee aparte parallelle werelden. Het begon toen sommige mensen herinnerde me Nelson Mandela in de gevangenis te sterven terwijl anderen herinneren hem sterven onlangs als president van Zuid Afrika. Nu, realiseren ze zich dat TV shows, wereldkaarten en alledaagse gebeurtenissen hebben is veranderd van wat zij eens wisten. Dit artikel bevat informatie over waarom dit op een wereldwijde schaal gebeurt. Wees gewaarschuwd als je geheugen is kan ook veranderd!

Hoe psychisch besturingselement een persoon

In dit artikel onderzoekt de auteur Qesankh Maa Kheperu het idee van controlerende mensen van cleef and arpels alhambra diamond necklace copy dicht bij je. Wat we vaak niet realiseren is dat mensen een weerspiegeling van onszelf via onze dominante gedachten en overtuigingen zijn. Met dit begrip, door middel van het recht van de staat de overdracht, zal we verrassende technieken over hoe om te controleren van anderen om je heen onthullen.

Hoe weet je dat hij is ' de '?

Proberen te vinden van "the one" is een methode van onderscheidingsvermogen. Wij allen willen antwoorden toch? Als een alleenstaande vrouw wilde ik een formule is dit een sure fire manier om erachter te komen hoe om te beslissen als ik een persoon zou moeten huwen. Het is een enorme, Schrikachtig beslissing. Lees drie "onderscheidingsvermogen bochten" die ik heb waargenomen.

Uitstekend, Larry. Dank u voor het nemen van het nieuwe artikel directory technologien en waardoor het werk aan de max. Ik moedig iedereen om bij te dragen en regelmatig bij te dragen. Ik kan getuigen van het feit dat deze site al een sterke directory in een veld van vele is. Kudos to Larry!

Matthew C. Keegan

De schrijver van het artikel

Ik vind het een genot om te gebruiken van cleef and arpels flower necklace copy als een auteur en een uitgever. Het staat vol met leuke kleine verrassingen, waardoor het hele proces van het schrijven, lezen en publiceren van artikelen een volledige genot. Dit is een die komt uit tops, en slaat de rest handen naar beneden.

The Wall

No comments
You need to sign in to comment