en

now A lot of people would choose faux cartier love banglerose gold at Luxury Brand industry from fuadiskws's blog

De mythe van nooit praten over jezelf

Je misschien hebt gehoord dat u moet nooit praten over jezelf in uw exemplaar. Veel boeken zijn geschreven over het. In feite, als er ooit was een "copywriting Bijbel", zou het worden vermeld als een van de grootste "zonden." Het is ook zinvol. Immers, vooruitzichten niet schelen over u en zijn meer bezig met hun eigen leven en problemen. U ook wilt niet komen over als een egomaniac door te praten over jezelf te veel.

En nog, ik ben hier om te zeggen dat het helemaal verkeerd! Nou, alles is gedeeltelijk juist, maar laat het me uitleggen.

Terwijl u vermijden praten over jezelf te veel wilt, is het een vergissing om te praten over jezelf te weinig. Waar, als je te veel over jezelf praat, zult u uw prospects droeg en ze zal het hoofd voor de heuvels. Maar praten een beetje over jezelf nuttig kan zijn. Waarom? Omdat door te onthullen een beetje over jezelf, het bouwt vertrouwen en verstandhouding met uw prospects. En uw prospects graag willen dat u meer.

Misschien weet u al dat wij graag willen kopen van die wij willen en vertrouwen. Als uw potentile klanten willen en je vertrouwen, ze zullen kopen van u meer. En ze zullen terugkomen en kopen weer, waardoor u herhalen bedrijf.

Vergelijk dat met iemand die nooit over zichzelf praat. Zou u kopen van hem? Zeker zou u, als hij een overtuigende argumenten voor zijn product of dienst maakte.

Maar laten we zeggen er zijn twee even goede producten die u tussen kiezen kon. Beide producten worden verkocht door twee verkopers, "Verkoper A" en "Verkoper B." 'Verkoper A' praat nooit over zichzelf. Maar "Verkoper B" onthult enkele persoonlijke gegevens. Ze praat over haar eigen ervaringen en zichzelf op u betrekking heeft.

Voelt u waarschijnlijk een verbinding met "Verkoper B." In tegenstelling tot "Verkoper A," is "Verkoper B" niet langer een vreemdeling. Ze is iemand die je graag en vertrouwen.

Who zou u kopen van? I 'm guessing dat u meer waarschijnlijk zult kopen van verkoper B"."

Sommige details over jezelf onthullen kan geven u een rand over uw concurrentie. En u zult winnen van de harten van uw vooruitzichten en uw omzet verhogen.

Nu denkt u misschien, "geweldig! Ik kan praten over mezelf en win verkoop!" Het is waar dat we graag praten over onszelf, maar je moet voorzichtig zijn hier. U moet replica love bracelet ervoor zorgen dat u overdrijf het niet.

Wat u wilt doen is strooi in slechts een paar details hier en daar over jezelf. Overdrijf het niet het anders zult u zwenking vandoor uw prospects of droeg hen. Slechts een paar persoonlijke gegevens of anekdotes genjecteerd in fake sell cartier love bracelet uw exemplaar kunnen geven u een winnende rand.

Dus wees niet bang om te praten een beetje over jezelf in uw exemplaar. Het zal helpen met uw prospects relaties op te bouwen en uw omzet verhogen.

Mensen die genteresseerd zijn in het bovenstaande artikel zijn ook genteresseerd in de aanverwante artikelen hieronder:

Verrassend slechts 4 dingen zijn nodig om de Master goede Copywriting: Is het geschreven woord verouderd?

Naarmate meer alledaagse maatschappij een groep van geest numbing robots, rondzweven stoten in elkaar doelloos geduldig wachten op dat pad van minder weerstand, houden de slinkende minderheid, (mij inbegrepen), onze sell cartier bracelet replica adem enkel bidden fake cartier promise bracelet dat ons onderwijssysteem een wake up call heeft. en de ouders in ons land voor die kwestie.

Waarom u moet huren van een SEO inhoud schrijver voor websitebevordering

In de eigentijdse tijden is het zeer belangrijk om in te huren Seo inhoud schrijver voor de juiste promotie van uw website. SEO is een methode voor het verwerven van de beste pagina ranking en krijg het verkeer dat u van plan bent om te richten. Er zijn geschikte tactiek moet worden gevolgd om te kiezen uit de zoekwoorden die moeten worden gericht. Kiezen van de zoekwoorden is een ingewikkeld karwei en alleen bedreven SEO schrijvers hebben het talent om dit te doen na het zorgvuldig bestuderen van de markt en andere verwante websites.

How to Master Copywriting voor uw Website met behulp van een systeembenadering

De belangrijkste vaardigheid die beheerst moet worden voor iedereen die wil om succesvol te zijn online is copywriting. We zijn 9 stap systemen aanpak in dit artikel overzicht.

Verrassend slechts 4 dingen zijn nodig om de Master goede Copywriting: Is het geschreven woord verouderd?

Waarom u moet huren van een SEO inhoud schrijver voor websitebevordering

How to Master Copywriting voor uw Website met behulp van een systeembenadering

Belangrijke dingen over Web inhoud Copywriting die niet moeten worden genegeerd

Hoe belangrijk Is het schrijven kopie naar verbetering van uw SEO strategie

Drie gratis Copywriting Tips voor u

Copywriting: Een uitdagende en creatieve carrire

Uitstekend, Larry. Dank u voor het nemen van het nieuwe artikel directory technologien en waardoor het werk aan de max. Ik moedig iedereen om bij te dragen en regelmatig bij te dragen. Ik kan getuigen van het feit dat deze site al een sterke directory in een veld van vele is. Kudos to Larry!
  • About cartier necklace gold juste un clou fake Latest vogue Information recommend give
  • Today In the present everyone will choose copy car
  • Today In the present people Will be select fake cartier love ringsilver in Luxur
  • now A lot of people Will be choose imitation cartier love braceletyellow gold in the Trendy industry
  • regarding cartier necklace classic juste un clou fake up to the minute fashion n

  • The Wall

    No comments
    You need to sign in to comment