en

About cartier ring plating copper love copy Latest mode Administrivia suggest grant from fuadiskws's blog

De geschiedenis van de geheime Santa Gifting

Degenen onder ons die hebben gewerkt in een kantoor omgeving zijn vertrouwd met de Secret Santa traditie. Het is populair in de werkplek zo goed zoals in grote gezinnen. Het uitgangspunt van de Secret Santa traditie is dat kleine geschenken anoniem worden gegeven in de instelling van een groep. Hoewel de traditie populair is, zijn de oorsprong van het minder bekend.

De originele "Secret Santa" is een Amerikaans filantroop met de naam Larry Dean Steart die van 1938 tot 2007 leefde.

Larry Dean Stewart hebben niet altijd geld; in feite is het verhaal van hoe hij begon een ware les in vrijgevigheid. Na zijn afstuderen college, bevond Larry zich brak en wonen in zijn auto in Houston, Texas. n dag, hij was met name honger en besloten om te gaan in een diner, alhoewel hij wist dat hij had geen manier om te betalen voor een maaltijd. Toen de controle kwam, Larry gehandeld als had hij zijn portemonnee cartier bangle bracelet price fake vergeten. Ondertussen, de eigenaar van het diner kon vertellen wat er gaande was, en wist dat Larry niet geld hebben. Gaf hij Larry een twintig dollar bill zeggen "U moet gedaald dit." Larry vergat nooit de vriendelijkheid aangetoond dat hem door de eigenaar. Een jaar later, was Larry weer werklozen. Dit was de tweede keer dat hij werd ontslagen uit een baan per week voor Kerstmis. Hij stopte om iets te eten te krijgen en merkte dat de carhop niet droeg een jas in het midden van de winter. Larry ontdekt dat ze niet genoeg geld om te kopen een hebben en dus gaf haar een twintig dollar bill te betalen voor zijn twee dollar maaltijd. Later in het leven was Larry terugbetaald voor zijn vriendelijkheid door een neef die hielp hem een goede baan in Kansas City zoeken. Hij ging op om miljoenen in de kabel TV en lange afstand telefoon service industrie te maken.

Larry ging uitvoeren op willekeurige daden van vriendelijkheid niet alleen tijdens de kerst seizoen, maar hele jaar door. In 26 jaar gaf hij weg een totaal van 1.6 miljoen dollar. Hij deed dit een honderd dollars op een moment, en altijd anoniem.

Gebaseerd op het oorspronkelijke concept, zijn er nu variaties van de traditie. Een van de meest populaire van deze is de witte olifant geschenk uitwisseling. Dit is ook bekend als The Thieving Secret Santa, Yankee Swap, Devil's Santa, vuile Santa fake cartier love bracelet rose gold price en de Grinch spel. Het idee is dat elke deelnemer zal brengen een cadeau aan de partij die mogelijk geschikt zijn voor een van de mensen in opkomst. De gave is ook verpakt op een manier die vermommingen wat het is. Deelnemers namen trekken een hoed te bepalen volgorde en gaat u verder met het kiezen van een gift een op een tijdstip. Eenmaal geopend, hebben ze de keuze van een andere gift openen, houden de gift of het stelen van een eerder geopende geschenk. Enkele andere geheime Santa varianten geven geschenken of een periode van dagen, en ook Casino Santa waar deelnemers kunnen kiezen of geschenk of geld.

Genspireerd door het verhaal van Larry Dean Stewart van vrijgevigheid, er zijn websites gewijd aan de organisatie van "Secret Santas" wereldwijd. Deze mensen voeren random acts of kindness in hun gebied en netwerk ter ondersteuning van degenen die in nood. De organisatie heeft zelfs een geloofsovertuiging die het belang van anonimiteit benadrukt. Een goede Secret Santa is niet alleen anoniem, maar royale evenals.

Mensen die genteresseerd zijn in het bovenstaande artikel zijn ook genteresseerd in de aanverwante artikelen hieronder:

Maak uw kerst met Caribische kerstvakantie vrolijk

Kerstvakantie in Caribisch gebied hebben enkele van de mooiste stranden van over de hele wereld. De stranden hebben verschillende combinatie van natuurlijke schoonheid en vorstelijk geschiedenis vermengd te produceren en ideale stomende ecstasy onder de vochtige stralen van de schittering van de zomer. Vier Kerstmis in Caribische eiland in een groot deel als een droom.

Krijgen Over uw plannen tot Rock Xmas vieringen

Kerstmis is het belangrijkste festival van de wereld mooi gevierd tijdens de kerstvakantie seizoen. Familieleden, vrienden en kids echt genieten van het festival door het maken van mooie en zoete momenten van uw leven. Zo, kerstviering is enorm genoten met grote ijver en ijver in de elke deel van de wereld.

Kerst voor de kinderen

Als de werveling van Kerstmis seizoen weefgetouwen dichter en dichter bij u kan worden vanaf tot paniek zoals het voelt alsof er copy cartier rose gold love bracelet price is gewoon niet genoeg uren in de dag om te gaan met het allemaal. Voor werkende ouders winkelen voor geschenken, bereiden van voedsel en simpelweg kan georganiseerde klaar voor de vakantie lijken vermoeiend en stressvol. Voordat je met de jonge geitjes kortaf en tegen hen schreeuwen voor u echter lastig, onthoud dat Kerstmis wordt verondersteld te zijn over de tijd doorbrengen met hen en het gezin.

Uitstekend, Larry. Dank u voor het nemen van het nieuwe artikel directory technologien en waardoor het werk aan de max. Ik moedig iedereen om bij te dragen en regelmatig bij te dragen. Ik kan getuigen van het feit dat deze site al een sterke directory in een veld van vele is. Kudos to Larry!

Matthew C. Keegan

De schrijver van het artikel

Ik vind het een genot om te gebruiken als een auteur en een uitgever. Het staat vol met leuke kleine verrassingen, waardoor het hele proces van het schrijven, lezen en publiceren van artikelen een volledige genot. Dit is een die komt uit tops, en slaat de rest handen naar beneden.

Eric Garner

Ik deed een googleonderzoek en kwam over uw site. Het was precies wat ik zocht en was opgetogen te vinden die een breed scala aan artikelen. Zoals ik ben de lancering van een gratis magazine in een klein stadje in Florida, wilde ik zo vindingrijk mogelijk terwijl nog steeds in staat om sommige inhoud die is interessant en goed geschreven. Uw site heeft alle fake cartier bangle price variabelen in de mix. Uitstekende Site raken van alle notities in de schaal soort spreken.
  • in concern of cartier necklace yellow gold juste un clou knockoff Latest mode Information recommend grant
  • About some cartier ring plating gold leve knockoff up to the minute fad press suggest announcement
  • About some cartier necklace plating silver juste un clou fake up to the minute fashion Administrivia suggest Notice
  • regarding cartier ring silver love imitation Latest fad press present pass
  • About cartier bracelet plating copper leve replica Latest vogue magazine recommend give

  • The Wall

    No comments
    You need to sign in to comment