en

The women should Select Hermes H imitation bag show yourself from zroessgs viesoess's blog

kleine bekende geheimen van Kerstmis in verband met een verbazingwekkende oude wereld

Ontdek de oude wereld relatie tot Kerstmis door magische paddestoelen, de Poolster replica hermes bag price list en de wereld boom! Er is onderzoek dat suggereert dat veel van onze hedendaagse kerst symbolen en pictogrammen eigenlijk zijn afgeleid van de sjamanistische tradities van de stammen van pre christelijke Noord Europa. Ze verbruikt heilige paddestoelen en op basis van veel van hun tradities en vieringen rond deze heilige paddestoelen, dat kale gelijkenis met veel van onze moderne Kersttradities.

Er is een interessante geschiedenis verbonden aan deze magische paddestoelen we zien gellustreerd in sprookje kinderboeken en vooral met afbeeldingen van Elfen en Kerstmis. Ze komen uit de 'fly agaric' of de amanita muscaria paddestoel (rode en witte in kleur). Deze paddestoelen zijn meestal geassocieerd met magie en feen. Oude mensen gebruikt deze paddestoelen naar transcendente ervaringen en inzicht. Deze paddestoelen bevatten hallucinogene stoffen. De sjamanistische tradities opgenomen vieringen rond het verbruik en de oogst van deze heilige paddestoelen. Vieringen vergelijkbaar met onze Kersttradities.

Interessant is dat groeien deze specifieke paddestoelen alleen onder bepaalde soorten bomen wordt meestal sparren en evergreens die synoniem met Kerstmis zijn. Oude mensen beschouwd als de paddestoel de vrucht van deze groenblijvende bomen. Als deze paddestoelen sprong uit de aarde, waren oude mensen verbaasd, want er geen zichtbare zaad was. Dus het werd beschouwd als een ' maagdelijke geboorte ' die voortvloeien uit de ochtenddauw (gezien als het sperma van de godheid). Het is geschreven dat de prominente vandaag te draperen over onze moderne kerstbomen zilver klatergoud is afgeleid van en vertegenwoordiger van dit goddelijke vloeistof. Veel oude mensen met inbegrip van de sjamanen en de Sami (Finland) en de Kyoak stammen van de centrale Russische steepes geloven in het idee van een 'wereld Tree'. Zij geloofden de stam van de boom was vertegenwoordiger van het dagelijks leven en bekend als de 'Midden aarde', de wortels van de boom uitgerekt diep in de aarde aan de 'onder wereld' die takken uitgerekt omhoog in een hemelse of kosmische rijk. De wereld boom is bestempeld als een soort van "kosmische as" waar de vliegtuigen van het universum worden opgelost.

De Poolster ook bekend als de 'Poolster' werd beschouwd als heilig door oude mensen, omdat alle andere sterren rond het vaste punt draaide. Zij geloofden de top van de boom van de wereld aangeraakt of verbonden met de Poolster. De sjamanen geloof ze passeren in het rijk van replica hermes look alike bags de goden als ze de metaforische structuur beklommen. Dit wordt verondersteld door sommigen als de echte geschiedenis van de ster op de moderne kerstboom.

Onderzoekers vertellen ons dat de actieve bestanddelen van paddestoelen amanita niet door het lichaam worden gemetaboliseerd en dus actief in de urine blijven. Het wordt beschouwd als veiliger en beter niet te eten van de paddenstoelen rechtstreeks maar om te drinken van de urine van iemand die heeft verbruikt de paddestoelen. Dankzij dit proces kunnen veel van de toxische verbindingen worden verwerkt en op de eerste pass door het lichaam worden gelimineerd. Oude mensen dronken elkaars urine als een gangbare praktijk van recycling van de krachtige effecten van de paddestoelen. Het is gebleken dat zelfs op zes passeert de lichaam ingredinten van de amanita mushrooms potente blijven. Het is onder sommige geleerden betoogd dat de oorsprong van de zinsnede "te krijgen pissed," komt uit deze oude urine praktijk die is gekoppeld aan de amanita mushrooms drinken. Deze activiteit urine drinken voorafgegaan alcohol door duizenden jaren.

De heilige dieren van deze oude mensen werden rendieren die waren ook dol op eten de amanita mushrooms. In feite zou zij proberen hen uit, en vervolgens steigeren over terwijl onder hun invloed. Rendieren ook genieten van de urine van een mens die had verbruikt de paddestoelen. Vaak stamleden replica hermes shopping bag zou dragen sealskin containers van hun urine die ze effectief gebruikt om aan te trekken van verdwaalde rendieren terug in het beslag. De gevolgen van deze paddestoelen bevatten meestal sensaties van vliegen en grootte vervorming. Dit kan goed zijn voor de vele legendes van vliegende rendieren replica hermes leather handbags of gevleugelde rendieren vervoer van hun renners van de wereld boom!

Mensen die genteresseerd zijn in het bovenstaande artikel zijn ook genteresseerd in de aanverwante artikelen hieronder:

Maak uw kerst met Caribische kerstvakantie vrolijk

Kerstvakantie in Caribisch gebied hebben enkele van de mooiste stranden van over de hele wereld. De stranden hebben verschillende combinatie van natuurlijke schoonheid en vorstelijk geschiedenis vermengd te produceren en ideale stomende ecstasy onder de vochtige stralen van de schittering van de zomer. Vier Kerstmis in Caribische eiland in een groot deel als een droom.

Krijgen Over uw plannen tot Rock Xmas vieringen

Kerstmis is het belangrijkste festival van de wereld mooi gevierd tijdens de kerstvakantie seizoen. Familieleden, vrienden en kids echt genieten van het festival door het maken van mooie en zoete momenten van uw leven. Zo, kerstviering is enorm genoten met grote ijver en ijver in de elke deel van de wereld.

Kerst voor de kinderen

Als de werveling van Kerstmis seizoen weefgetouwen dichter en dichter bij u kan worden vanaf tot paniek zoals het voelt alsof er is gewoon niet genoeg uren in de dag om te gaan met het allemaal. Voor werkende ouders winkelen voor geschenken, bereiden van voedsel en simpelweg kan georganiseerde klaar voor de vakantie lijken vermoeiend en stressvol. Voordat je met de jonge geitjes kortaf en tegen hen schreeuwen voor u echter lastig, onthoud dat Kerstmis wordt verondersteld te zijn over de tijd doorbrengen met hen en het gezin.

Uitstekend, Larry. Dank u voor het nemen van het nieuwe artikel directory technologien en waardoor het werk aan de max. Ik moedig iedereen om bij te dragen en regelmatig bij te dragen. Ik kan getuigen van het feit dat deze site al een sterke directory in een veld van vele is. Kudos to Larry!

Matthew C. Keegan

De schrijver van het artikel

Ik vind het een genot om te gebruiken als een auteur en een uitgever. Het staat vol met leuke kleine verrassingen, waardoor het hele proces van het schrijven, lezen en publiceren van artikelen een volledige genot. Dit is een die komt uit tops, en slaat de rest handen naar beneden.

Eric Garner

Ik deed een googleonderzoek en kwam over uw site. Het was precies wat ik zocht en was opgetogen te vinden die een breed scala aan artikelen. Zoals ik ben de lancering van een gratis magazine in een klein stadje in Florida, wilde ik zo vindingrijk mogelijk terwijl nog steeds in staat om sommige inhoud die is interessant en goed geschreven. Uw site heeft alle variabelen in de mix. Uitstekende Site raken van alle notities in de schaal soort spreken.

The Wall

No comments
You need to sign in to comment