en

sister ought to choose Hermes denim knockoff Kelly bags Issued charm from zroessgs viesoess's blog

Ontwikkelen van de leiderschapskwaliteiten In uw kind

Ik heb vaak gehoord dat leiders worden geboren, niet gemaakt. Denkt u dat dit waar is? Hoeveel keer heeft u een biografie van een groot leider lezen, en ontdekt dat hij als een kind, rustig, gereserveerde en nogal verlegen is geweest? Die natuurlijke kwaliteiten van een leider te zijn? Natuurlijk niet! Deze mensen hebben hun leiderschapskwaliteiten later in het leven.

Wenst u uw kind om een leider te worden?

Wat zijn de kwaliteiten van een leider? Hier zijn enkele van de kwaliteiten die nodig zijn om te worden een leider, en hoe u kan stimuleren de ontwikkeling van deze kwaliteiten in uw kind.

Integriteit Vergeet niet om een goed voorbeeld, een rolmodel voor uw kind. Ouders leren door voorbeeld, en integriteit is een kwaliteit kinderen van hun ouders leren. Praat met uw kind over integriteit. Een instrument dat is zeer nuttig is verhaal te vertellen. Zoeken naar boeken die over de waarde van integriteit vertellen.

Moed altijd lof moed. Wanneer uw kind moed toont, merken en het loven. Loven moed waar u een expressie van het zien. Verhaal vertellen is ook zeer effectief in dit geval.

Creatieve, onafhankelijk denken. Oog op de ontwikkeling van deze kwaliteit, is het zeer nuttig om vragen te stellen. Wanneer je met je kind over elk onderwerp helemaal praat, altijd vragen hermes birkin togo fake open vragen, die stimuleren van creatief denken. Gebruik het beginsel "n stap verder". Nadat u alle voor de hand liggende antwoorden hebben gekregen, vragen nog een vraag, om te komen met een diepere, meer creatieve idee. Vragen als "waarom", "what would happen if.", "Hoe denk je dat voelde het.", stimuleren uw kind om creatief te denken. Praat met uw kind, het onafhankelijke denken aanmoedigen.

Bovendien, is het ook belangrijk Hermes Birkin 30CM faux om te luisteren naar uw kind. Wanneer uw kind een creatieve, ongewone suggestie heeft, nooit ontkennen het of het lachen. Altijd uw kind ideen met respect behandelen.

Vertrouwen dit is een van de belangrijkste kwaliteiten die nodig zijn voor succes in het algemeen. Als u wilt ontwikkelen vertrouwen in uw kind, Vermijd kritiek op uw kind, uw kind oprecht lof en vaak, het ontwikkelen van een gewoonte om te praten over uw kind sterke en prestaties met hem elke dag. Vergeet niet te maken er een punt ter sprake te brengen ten minste een goede kwaliteit van uw kind elke dag. Als u overstapt op het als een routine, na verloop van tijd zal het wonderen doen voor uw kind. Het duurt slechts een paar minuten om te zwijgen van een prestatie of een sterkte (een goede kwaliteit). Aanmoedigen van uw kind, de zin "u kunt doen het" vaak herhalen.

Een leider neemt verantwoordelijkheid op zich. Wanneer iets verkeerd gaat, maakt soms het ons het gevoel beter zijn als we iets anders of iemand anders kan beschuldigen. Een leider neemt verantwoordelijkheid op zich. Zorg ervoor dat uw kind weet dat hij de "baas" in zijn leven. Zijn succes is zijn verantwoordelijkheid. Wij zijn geen slachtoffers van ons milieu, we hebben controle over ons leven. Leer uw kind om "afkomstig zijn van een plaats van macht". Wanneer uw kind geeft de schuld aan iemand anders of iets anders voor een ongeluk, of met excuses komt, hebt u een mogelijkheid om uw kind om verantwoordelijkheid te nemen. Zorg ervoor dat uw kind weet dat het Ok om fouten te maken. Fouten zijn een kans om te leren. U kunt uw kind conclusies, zonder "waardoor hij verkeerd", door te vragen: "wat heb je geleerd van dit?", "wat denk je misgegaan?", "waarom u denkt dit gebeurd?", "Hoe kan je dit voorkomen?" en weer "wat denk je zou er gebeuren als.?". Uw kind moet begrijpen dat hij heeft geen controle over andere mensen, en niet naar verwachting hebben controle over de acties van andere mensen, maar hij volledige controle over zijn eigen reactie heeft. Dit zal uw kind geven het gevoel van macht, in tegenstelling tot "het slachtoffer".

De gesprekken die u met uw kind houdt hebben een grote invloed op de toekomst van uw kind. Zorg ervoor dat u de tijd om te praten met uw kind elke dag, om te worden betrokken bij wat in het leven van uw kind gebeurt er. Te ondersteunen, stimuleren en inspireren. Door dat te doen, u worden een leider, en u uw kind leiderschapsvaardigheden ontwikkelt.

Mensen die genteresseerd zijn in het bovenstaande artikel zijn ook genteresseerd in de aanverwante artikelen hieronder:

Is het oke om een bederven grootouder?

Moeten er regels voor grootouders? Of grootouders moeten kunnen om te gaan met de algemene filosofie van Verwen uw kleinkinderen en stuur ze dan naar huis. Dit is een vrij breed onderwerp aangezien verwennen iets anders aan een ouder en een grootouder betekenen kan. In het onderzoek dat ik gedaan heb, en het feit dat ik een grootouder van drie die ik ben gekomen tot de conclusie dat ja, moeten er enkele richtlijnen voor grootouders te volgen.

Tips om te helpen u een betere ouder geworden

Verhogen van een kind is hard werken, en geen bedrag van advies of het preparaat kan dat veranderen. Voorbereiding en kennis kunnen een effect hebben, maar over de resultaten die harde ouderschap werk met zich meebrengt. Een handige tip op het juiste moment kan het ouderschap proces veel gemakkelijker. Lees verder om een paar tips die misschien een aantal opvoeding van kinderen problemen oplossen.

Single Ouderschap Tips en strategien

Ouderschap is de meest lonende baan in de wereld. Het is ook de zwaarste hermes birkin pink fake baan ter wereld. Het wordt gemaakt gemakkelijker wanneer hebt u een partner in uw leven die u met de dagelijkse uitdagingen helpen kan. Wanneer u een alleenstaande ouder bent, is de taak van de opvoeding van de kinderen kunnen zowel ontmoedigende en frustrerend. Echter, er zijn stappen die u nemen kunt om te helpen uw alleenstaande ouder familie sterk en Verenigd. Om te helpen houden uw alleenstaande ouder huishouden georganiseerd en positieve, probeer dan de ouderschap tips beschreven.

Uitstekend, Larry. Dank u voor het nemen van het nieuwe artikel directory technologien en waardoor het werk aan de max. Ik moedig iedereen om bij te dragen en regelmatig bij te dragen. Ik kan getuigen van het feit dat deze site al een sterke directory in een veld van vele is. Kudos to Larry!

Matthew C. Keegan

De schrijver van het artikel

Ik vind het een genot om te gebruiken als een auteur en een uitgever. Het staat vol met leuke kleine verrassingen, waardoor het hele proces van het schrijven, lezen en publiceren van artikelen een volledige genot. Dit is een die komt uit tops, en slaat de rest handen naar beneden.

Eric Garner

Ik deed een googleonderzoek en kwam over uw site. Het was precies wat ik zocht en was opgetogen te vinden die hermes birkin 35cm faux een breed scala aan artikelen. Zoals ik ben de lancering van een gratis magazine in een klein stadje in Florida, wilde ik zo vindingrijk mogelijk terwijl nog steeds in staat om sommige inhoud die is interessant en goed geschreven. Uw site heeft alle variabelen in de mix. Uitstekende Site raken van alle notities in de schaal soort spreken.

The Wall

No comments
You need to sign in to comment