en

How Would You Improve FIFA? from freemexy's blog

Ryan Pessoa, ook bekend als Hashtag Ryan, is een vehicle 's werelds beste FIFA-spelers.fifa coins Hij heeft een agreement bij het esports-group Hashtag You . s . en hij is ook een offici? le Red-colored Bull-atleet. Ik heb eerder een FIFA-wedstrijd fulfilled hem gespeeld. 'Pretty solid' en 'actually decent' waren de zinnen perish hij gebruikte om mijn spel te beschrijven, terwijl hij snel achter elkaar driemaal mijn keeper sloeg. Ik ben er vrij zeker vehicle dat hij het ook gemakkelijk experienced.

Pessoa was vorige few days in de Red-colored Bull Video gaming Sphere in Londen om een FIFA 19-work shop te houden, waar hij vragen zou beantwoorden en zijn beste ideas en techniques zou geven voor de nieuwe video game. Gelukkig hoefde ik mezelf niet voor schut te zetten doorway hem opnieuw te spelen. In plaats daarvan nam ik hem in voordat hij stay op de stroom ging. Er zijn dit jaar genoeg nieuwe veranderingen in de FIFA, al zijn ze misschien niet meteen duidelijk. Ik vroeg hem om me het overzicht te geven vehicle de belangrijkste nieuwe kenmerken vehicle FIFA 19.

Tijdelijke afwerking 'Het eerste is om getimede afwerking te oefenen', vertelt hij. 'Het voegt een component feet aan schieten dat nog nooit eerder in het spel was geweest.' Als je in FIFA 19 op de ontspanknop drukt om op te starten en vervolgens de splitsing nogmaals indrukt voordat je speler de bal raakt, krijg je een benefit voor nauwkeurigheid en kracht. In het start moet je letterlijk naar de bal kijken, of naar het been vehicle je speler terwijl het in de richting vehicle de bal beweegt. Maar Pessoa zegt dat je uiteindelijk de schuld zult verliezen. 'Het eerste wat ik deed was doorgaan fulfilled amateurproblemen en gewoon oefenen en oefenen.' De video game is pas een paar weken uit, maar hij heeft al honderden video games op zijn naam staan.visit homepage


The Wall

No comments
You need to sign in to comment