en

French top jewelry Van Cleef & Arpels perlee rose gold Diamond bracelet first shop from fuadiskws's blog

ook bekend als de griep van de vogel

De vogelgriep is een virus, uitgevoerd door vogels en verspreid via hun ontlasting en andere afscheidingen. De hoogste risicogroepen zijn mensen die in contact met besmette vogels komen. Van de mensen die besmet zijn geraakt, zijn velen uit gezinnen die kippen rond het huis houden.

Er zijn geen tekenen van de griep van de vogel in de Verenigde Staten tot op heden, en het virus is niet gemakkelijk overgedragen van dieren op de mens. Echter, zodra beperkt naar Azi, de griep van de vogel nu is geconstateerd in andere landen. Die zijn gediagnosticeerd met de van cleef and arpels four leaf clover necklace knock off vogelgriep geweest in nauw contact met de besmette pluimvee.

Een proef vaccin is ontwikkeld voor de griep van de vogel, maar aangezien de virus is voortdurend verandert er zal moeten worden een vaccin gemaakt naar de specifieke stam die zich verspreidt.

Bestrijding van aviaire influenza bij pluimvee vormen geen voedsel veiligheidsrisico omdat het onwaarschijnlijk zou een zieke kip voor consumptie worden geslacht, en vlees en eieren grondig te koken zou doden het virus. Dr. Judith Hilton, het hoofd van de microbiologische veiligheid op Britse Food Standards Agency, zei salmonella meer van een risico vormt voor de consument dan de griep van de vogel. Zij voegde hieraan toe dat mensen die in het algemeen griep via de luchtwegen, krijgen niet van wat ze eten. Dr. Hilton adviseert grondige koken van vlees van pluimvee en eieren. Als u uw pluimvee en de eieren grondig koken, zou u ontdoen van virussen aanwezig.

De symptomen van knock off van cleef and arpels pendant necklace de griep van de vogel zijn gemeenschappelijk griepachtige symptomen:

Mensen die genteresseerd zijn in het bovenstaande artikel zijn ook genteresseerd in de aanverwante artikelen hieronder:

Waarom varkens griep doodt en Peroxide Bubble Burns

Tegenwoordig is er een heleboel nieuws over varkensgriep en de dood die het heeft veroorzaakt. Het heeft wereldwijd paniek veroorzaakt. Er zijn vele soorten varkens griepvirussen maar het meest virulente en beroemd is de SIV (Swine Influenza virus) die van nature wordt aangetroffen in varkens, dit is waar het got op naam van.

Een wereldwijde bezorgdheid genaamd Vogel griep uitbraak

In de 1330s, de builenpest gedood miljoenen mensen. Verzonden door ratten, de ziekte afkomstig uit China. Het later verspreid naar Europa toen handelaars terug kwam van hun lange reis uit China. De ziekte werd ook verspreid door vlooien dat wanneer doorgegeven aan mensen, werd dodelijk. De builenpest bleef jarenlang en nam het leven van miljoenen mensen.

Hoe de aviaire vogelgriep vormt een bedreiging voor de mens

De global health Gemeenschap is in een staat van alarm als gevolg van recente uitbraken van de ziekte van aviaire influenza in vele delen van de wereld, met name in Azi. De ziekte is genfecteerd door mensen, velen van hen geloofden dat een wereldwijde pandemie zal snel optreden wordt gevraagd. In de afgelopen decennia, aviaire van cleef four leaf clover necklace knock off influenza enige vogels heeft getroffen en in sommige gevallen, varkens. Aviaire influenza is niet normaal invloed op mensen, maar het eerste menselijke geval van aviaire influenza heeft onlangs zijn gedocumenteerd. Ziekten die voorheen alleen bij dieren hebben overgestoken naar mensen aviaire influenza wordt een van deze ziekten. Dientengevolge, is deze kruising over veel van de gezondheid pandemien die de wereld heeft eeuwenlang lijden begonnen.

Uitstekend, Larry. Dank u voor het nemen van het nieuwe artikel directory technologien en waardoor het werk aan de max. Ik moedig iedereen om bij te dragen en regelmatig bij te dragen. Ik kan getuigen van het feit dat deze site van cleef black onyx necklace knock off al een sterke directory in een veld van vele is. Kudos to Larry!

Matthew C. Keegan

De schrijver van het artikel

Ik vind het een genot om te gebruiken als een auteur en een uitgever. Het staat vol met leuke kleine verrassingen, waardoor het hele proces van het schrijven, lezen en publiceren van artikelen een volledige genot. Dit is een die komt uit tops, en slaat de rest handen naar beneden.

Eric Garner

Ik deed een googleonderzoek en kwam over uw site. Het was precies wat ik zocht en was opgetogen te vinden die een breed scala aan artikelen. Zoals ik ben de lancering van een gratis magazine in een klein stadje in Florida, wilde ik zo vindingrijk mogelijk terwijl nog steeds in staat om sommige inhoud die is interessant en goed geschreven. Uw site heeft alle variabelen in de mix. Uitstekende Site raken van alle notities in de schaal soort spreken.

The Wall

No comments
You need to sign in to comment