en

Today In the present many people will select imitation cartier love braceletyellow gold in Luxury industry from fuadiskws's blog

Behandeling van vogelgriep artikelen vinden op artikel Sphere Dutch

Uw gezin te beschermen tegen de vogelgriep

Angst voor een pandemie van de vogelgriep epische proporties heeft aangenomen en met goede reden. Als de vogelgriep wordt een volledig gemuteerde stam die gemakkelijk overdraagbare tussen mensen, zou het resultaat van deze ziekte op de menselijke populatie rampzalig zijn.

De vogelgriep die heeft getroffen vogels en mensen in Azi, Europa, Afrika en het Midden Oosten, is anders dan de griep die veel mensen tijdens de koude weather maanden krijgen. Pluimvee zoals kippen en kalkoenen de neiging te krijgen besmet met de griep van de vogel uit migreren watervogels (zoals eenden, ganzen en zwanen), en verspreiding te andere vogels door hun besmette ontlasting, speeksel, of afscheidingen.

Markeringen van het artikel: vogelgriep, oorzaken van vogelgriep, symptomen van vogelgriep, behandeling van vogelgriep

Een overzicht van de griep van de vogel

Degenen die zijn na het nieuws van de wereld hebben altijd gehoord van de recente vogel griep paniek. Deze zeer gevaarlijke spanning van de griep heeft beweerde een aantal levens in de wereld en heeft de bevolking van vele landen letterlijk doodsbang. Ondanks het gevaar van deze bijzondere griep stam, veel mensen echt weten niet wat de griep van de vogel is.

Markeringen van het artikel: griep van de vogel, vogelgriep, ziekte

Aviaire griep van de vogel vormt een ernstige bedreiging voor de mens

De global health Gemeenschap is in een staat van alarm als gevolg van recente uitbraken van de ziekte van aviaire influenza in vele delen van de wereld, met name in Azi. De ziekte is genfecteerd mensen, velen van hen geloofden dat een wereldwijde pandemie zal snel optreden wordt gevraagd.

Markeringen van het artikel: griep van de vogel, vogelgriep, H5N1, gezondheid

Hoe de aviaire vogelgriep vormt een bedreiging voor de mens

De global health Gemeenschap is in een staat van alarm als gevolg van recente uitbraken van de ziekte van aviaire influenza in vele delen van de wereld, met name in Azi. De ziekte is genfecteerd door mensen, velen van hen geloofden dat een wereldwijde pandemie zal snel optreden wordt gevraagd. In de afgelopen decennia, aviaire influenza enige vogels vintage cartier necklace replica heeft getroffen en in sommige gevallen, varkens. Aviaire influenza is niet normaal invloed op mensen, maar het eerste menselijke geval van aviaire influenza heeft onlangs zijn gedocumenteerd. Ziekten die voorheen alleen bij dieren hebben overgestoken naar mensen aviaire influenza wordt een van deze ziekten. Dientengevolge, is deze kruising over veel van de gezondheid pandemien die de wereld heeft eeuwenlang lijden begonnen.

Markeringen van het artikel: gezondheid, Fitness, ziekte, voorwaarde, aviaire vogelgriep

Wat is de griep van de vogel?

In het afgelopen jaar, heeft de griep van de vogel zijn geplakt op de koppen van alle replica cartier love necklace white gold grote media outlet in de natie. Het lijkt alsof iedereen bezorgd over het is, maar wanneer ik vraag, kan niemand mij vertellen precies wat het is. Is het zo slecht als iedereen het love necklace cartier price knock off maakt te zijn?

Markeringen van het artikel: geen apotheek van het voorschrift, geen voorschrift, geen nodig voorschrift, phentermine geen voorschrift

Aviaire griep van de vogel een mogelijke pandemie

Aviaire vogelgriep, vaak aangeduid als aviaire influenza is een besmettelijke ziekte die wordt veroorzaakt door een stammen van het influenzavirus meestal gevonden in vogels. Deze influenzavirus komt van nature in de darmen van wilde vogels en meestal veroorzaakt geen hen ziekte.

Markeringen van het artikel: griep van de vogel, immuunsysteem

Aviaire Bird Flu informatie

Ter bestrijding van een mogelijke vogels vogel griepepidemie, moet het volgende worden beschouwd en gedaan. Het enige belangrijkste ding is dan kan worden gedaan voor een epidemie, zoals vogels vogelgriep, dat goed voorbereide lokale stelsels voor gezondheidszorg. Mensen moeten worden voorbereid op een manier die duurzaam zijn en blijven nuttig zelfs als de epidemie niet optreedt.

Markeringen van het artikel: Vogel replica vintage cartier necklace griep waarschuwingen, vogels Vogel griep info, Wat is vogelgriepVogelgriep is veroorzaakt door het H5N1 virus, dat wordt overgebracht van het speeksel, fecale materie van de vogels. De ziekte zeer besmettelijk is en veroorzaakt dood van vogels en pluimvee bevolking. Het virus is dodelijk en wordt ervan uitgegaan dat het aandeel van de pandemie, die de gehele bevolking van vogels en neerhofdieren kan uitroeien. Het virus verspreidt zich ook aan de mensen als ze in contact met de zieke vogels of pluimvee. Menselijke wezens zijn ook getroffen door het virus dat kan zelfs leven bedreigen.

Markeringen van het artikel: : griep van de vogel, vogelgriep, Vogel griep informatie, de symptomen van de griep van de vogel, symptomen van de griep van de vogel

Griep van de vogel: Wat het Is en hoe je jezelf kunt beschermen

Overal waar u zie u het op het nieuws. Griep van de vogel is op de opkomst en de mensen zijn bang. De aviaire of vogel griep is vaak gezien onder wilde vogels. Het is zo typisch als de menselijke griep en wordt uitgewisseld tussen vogels. Ontdek de feiten en u kunt Bescherm uw familie.
  • in concern of cartier ring plating gold nail replica Latest trend magazine present pass
  • In modern times Fashion people would select cheap cartier lo
  • About some cartier ring classic screw imitation The latest mode Information present announcement
  • in regards to cartier necklace plating silver screw imitation up to the minute fad news recommend dynamic
  • regarding cartier necklace silver nail fake up-to-date fad magazine present trends

  • The Wall

    No comments
    You need to sign in to comment