en

In the modern people would choose copy cartier love braceletyellow gold in the Fashion world from fuadiskws's blog

5 grote reacties als je het doel van verbaal geweld

Als je omgaan met klanten op een regelmatige basis, zijn de kansen, zult u vinden jezelf op het ontvangende eind van verbaal geweld van een woedende, veeleisende of onredelijk cartier rose gold love copy ring klant. Zo vaak, verbale aanval komt uit het niets en we krijgen hit frontaal met schreeuwen, vloeken, bedreigingen, of belachelijk opmerkingen van ballistische klanten.

Veel van de tijd die we zijn geschokt sprakeloos. En een aantal van de tijd, we krijgen omhoog in brand gestoken en liquideren verbaal misbruik maakt van de klant.

Ik heb niet om u te vertellen dat geen van deze reacties worden gevangen off guard en niet wetend wat te zeggen of, reageert op hetzelfde niveau als de onredelijke klant is gezond.

Ik wil u voorstellen aan vijf sterke, maar niet bedreigend reacties u kunt gebruiken wanneer u het doel van verbaal geweld.

1. luisteren met de bedoeling om te begrijpen

Je denkt misschien dat ik heb verloren mijn geest met deze eerste tip, maar geloof me, het werkt. Toestaan dat de tijd van de ballistische klant vent en terwijl ze vent, echt luisteren met de bedoeling om te begrijpen hoe het probleem dat zij hebben ervaren hen heeft benvloed. Heeft de klant ervaren verlegenheid, ongemak of een verlies van geld of tijd als gevolg van dit probleem? Hard werken om te ontdekken de wortel probleem met uw luisteren vaardigheden. Uw doel is om te luisteren naar de klant met de bedoeling om te begrijpen hun standpunt voordat u probeert om hen te begrijpen u.

Woede kan worden vergeleken met een uitbarstende vulkaan. Een vulkaan uitbarsting en vervolgens het afneemt. De intense woede die uw ballistische klant cartier knock off love ring as wedding band beleeft zal beginnen te verdrijven zodra hij openingen en echt gehoord en begrepen door u voelt.

2. implementeren de "wanneer vraag techniek."

Laten we zeggen dat een klant u zegt: "je mensen op ABC Company care niets over de klant. Alles wat die belangrijk voor je is de almachtige dollar!" Deze klant is duidelijk boos en emotionele. Hij probeert te aas je met deze aanvallende woorden. Als u terug verdedigend of emotioneel reageert, heeft de klant gewonnen. In plaats van reageren de manier waarop de klant wil dat je te implementeren de "Wanneer vraag techniek." Gewoon zeggen, "Wanneer ben je begonnen gevoel dat ABC niet de zorg over uw bezorgdheid?" Omdat dit antwoord is niet wat de klant verwachtte wanneer hij door middel van uit het aas, gooi je hem van wacht. Als hij antwoord op uw vraag, bent u nu in de controle van het gesprek. Niet alleen dat, zult u goed op de weg naar het creren van een kalm op te lossen met de klant.

In een recent consumentenonderzoek zei 50% van de klanten die klachten aan een organisatie geuit dat ze nooit ontvangen een verontschuldiging. Als uw bedrijf verkeerd is, toegeven snel en met klem. Dit zal helpen u uw boze klant ontwapenen en defensiviteit te verminderen. Ook moedig ik klant dienstverleners om zich te verontschuldigen zelfs wanneer zij niet in gebreke is gebleven. Een imitation cartier ring love verontschuldiging hoeft niet te worden een bekentenis van schuld. Het kan worden aangeboden om te betreuren. Bijvoorbeeld, "I 'm so sorry voor het ongemak dat dit misverstand heeft veroorzaakt u."

4. Geef deze vraag een schot: "heb ik gedaan iets persoonlijk om te verstoren u? Ik wil graag een deel van de oplossing."

Natuurlijk, weet je dat je nog niet gedaan iets te verstoren van de klant. U vraag deze te dwingen de boze klant om na te denken over zijn gedrag. Vaak, is de loutere vragen van deze vraag genoeg om de ballistische klant om te beginnen te verschuiven naar de linker hersenen, waar hij beginnen knock off cartier ring box kan om te luisteren en rationaliseren van de rechts hersenen.

5. hier is een tip dat werkt als magie Toon waardering voor de moeilijke persoon feedback.

Nadat uw moeilijke klant heeft ranted en opgetogen sprak, kunt u weer controle van het gesprek door interjecting niet onderbreken, maar interjecting om hen te bedanken voor de tijd neemt om u feedback geven. Je kunt zeggen iets als:

De reden die dit uiteinde zo effectief werkt is omdat het laatste ding dat uw woedende of onredelijk klant verwacht is voor u om te reageren met vriendelijkheid en dankbaarheid. Het is een schok factor en vele malen vindt u dat uw klant is verbijsterd stil en dit is precies wat je wilt. Wanneer de klant verbijsterd in stilte is, krijg je in de bestuurdersstoel en sturen het gesprek in de richting die u wilt gaan.

Wanneer je deze dingen zult u vinden dat wordt op het ontvangende eind van verbaal geweld niet hoeft te worden dreigen of intimideren. U kunt tegenkomen als vertrouwen, samengesteld en sterke en het belangrijkst, zult u weer controle van het gesprek.

Mensen die genteresseerd zijn in het bovenstaande artikel zijn ook genteresseerd in de aanverwante artikelen hieronder:

Top 5 belang van het opbouwen van relaties met klanten

Opbouwen van sterke relaties is een van de kunst van het leven. Het is niet gemakkelijk om te bouwen van menselijke relaties. Het vergt uw tijd en veel inspanningen te cultiveren en te koesteren van een relatie. Die met klanten zijn de moeilijkste degenen. Het wordt zelfs nog moeilijker in data centers industrie zoals de clients tot het senior managementniveau behoren. Echter, hier zijn enkele strategien die u helpen kunnen bij het opbouwen van sterke relaties met uw klanten.

Cloud Computing Is een omwenteling Customer Relationship Management

Als zakelijke omstandigheden hebben gehard, verkoop cycli hebben langgerekte en marges onder druk zijn gekomen, intelligente bedrijven op zoek zijn naar kansen om te innoveren om concurrerend voordeel. Een van de snelst groeiende gebieden is de cloud computing sector, die verwachting groeien tot 4,6 miljard pond dit jaar.

Hoe om te controleren of een CRM strategie zal lukken?

Tegenwoordig, is elk bedrijf zich bewust van het feit dat met behulp van CRM of Customer Relationship Management het kan gemakkelijk het werkproces verbeteren en zijn winsten te verhogen. Echter, het is een verstandig idee om eerste praat met een deskundige alvorens een besluit te nemen over een soort van CRM systeem te gebruiken. In het geval dat u de juiste keuze maken, zullen de resultaten een stuk beter dan verwacht.

Uitstekend, Larry. Dank u voor het nemen van het nieuwe artikel directory technologien en waardoor het werk aan de max. Ik moedig iedereen om bij te dragen en regelmatig bij te dragen. Ik kan getuigen van het feit dat deze site al een sterke directory in een veld van vele is. Kudos to Larry!

Matthew C. Keegan

De schrijver van het artikel

Ik vind het een genot om te gebruiken als een auteur en een uitgever. Het staat vol met leuke kleine verrassingen, waardoor het hele proces van het schrijven, lezen en publiceren van artikelen een volledige genot. Dit is een die komt uit tops, en slaat de rest handen naar beneden.
  • In modern times More people Will be select copy cartier love pendantgold in Fashion
  • now More people would choose replica cartier leve pendantrose gold at this Fashion aspects
  • in concern of cartier ring classic leve knockoff The latest fashion Administrivia introduce trends
  • regarding cartier bracelet yellow gold clou imitation up to the minute fashion Administrivia present Notice
  • in relation to cartier bracelet stainless steel nail copy La

  • The Wall

    No comments
    You need to sign in to comment