en

nowadays More people will choose replica cartier love ringsilver at this Fashion industry from fuadiskws's blog

De geschiedenis en de legende van magneten

Magnetisme ontdekte duizenden jaren geleden was, en magneten zijn sindsdien voor vele doeleinden gebruikt. Er copy new cartier bracelet is echter een grote hoeveelheid mysterie en controverse rond de ontdekking van magnetisme. We verkennen aantal van de verschillende legendes over magneten, met inbegrip van hoe ze werden ontdekt en sommige van hun eerste toepassingen. woonde een jonge herder jongen genaamd Magnes in de buurt van Mount Ida in Griekenland, een berg vaak genoemd in de Griekse mythologie. Volgens de legende, Magnes gebruikt om te dragen sandalen met ijzeren zolen. Hij vond het vaak moeilijk te beklimmen van de berg waar hij zijn schapen neiging vanwege de buitensporige hoeveelheden natuurlijke magnetische minerale of magneet, die was aanwezig in de rots en de bodem van de berg. De Grieken noemden de materile "magnes" ter ere van zijn ontdekking, en dit is hoe we zijn gekomen om te gebruiken het woord "magneet" vandaag.

De eerste historische gebruik van uitwerking was de ontwikkeling van het kompas rond de 8e eeuw door de Chinezen. Het eerste geregistreerde gebruik werd gedocumenteerd door Zheng hij van de provincie Yunnan. Tussen het jaar 1405 en 1433, Zheng He opgenomen zijn reizen over zeven oceanen. Het kompas dat Zheng gebruikt had opschriften op punten van de sterrenbeelden gevonden door het gebruik van de Sextant, maar het centrum van het kompas was een lepel vormige apparaat gemaakt van magneet. In latere eeuwen, werd de magneet vervangen met een metalen naald die was gemagnetiseerde door krachtig wrijven tegen een stuk van de magneet. Vanaf Zheng He tijd durf geen verstandig matroos uit in de oceaan zonder twee kritische navigatie instrumenten, het kompas en de sextant.

De Griekse filosoof Aristoteles sprak over magneten van meer dan 300 jaar voor de geboorte van Christus. Hij schreef over magneten en hun gebruik in de vermindering van de pijn. Gedurende die tijd, is er gezegd dat artsen magneten therapeutisch gebruikt te verminderen spierspasmen en behandeling van jicht.

Cleopatra droeg naar verluidt een stuk van magnetische sieraden op haar voorhoofd toe te onderdrukken rimpels en jeugd te behouden. Er wordt gezegd dat ze geloofde zo sterk in de waarde van magnetische kracht, dat ze routinematig sliep op bed geconstrueerd van magneet ter verbetering van haar jeugdige verschijning. Wie weet hoe goed dit deed of werkte niet, gezien het feit dat ze alleen aan de leeftijd van 39 woonde. Ondanks sommige scepticisme en de spot van mainstream medische autoriteiten van die tijd, de Royal Society gesloten dat magneten medicinaal gebruikt kunnen worden om te genezen rug en nekpijn, hoofdpijn, circulatie problemen, zere keel en talrijke andere klachten.

Voorafgaand aan 1820 weet de alleen magnetische stoffen voor de mens waren magneet en andere metalen die had been wreef tegen een magneet te magnetiseren hen. In 1820, een wetenschapper genaamd Hans Christian Oersted, een professor in de wetenschappen aan de Universiteit van Kopenhagen, opgemerkt dat elke keer als hij ingeschakeld een elektrische stroom in de buurt van een kompas, de richting van de naald verplaatst. In de volgende paar maanden werkte hij ijverig om te proberen uit te leggen en te begrijpen de logica van wat hij had waargenomen. Zijn studies geleid tot de elektromagneet zoals wij het vandaag kennen. Hoewel de elektromagneet heb niet de ontwikkeling van Hans Christian Oersted, zijn experimenten rechtstreeks geleid tot deze nieuwe en belangrijke technologie en een hernieuwde begrip van de fysica.

Vanaf de vroegste opgenomen kennis van magneet en classic cartier bracelet magnetisme duizenden jaren geleden, is ons begrip van magneten exponentieel gegroeid. Vandaag magneten een rol spelen bijna elk technologisch geavanceerde apparaat die we gebruiken, met inbegrip van computers, auto's en mobiele telefoons. Terwijl wij niet welke nieuwe magneet technologien de toekomst zal houden voor menselijke soort weten, we kunnen er zeker van een ding. Als onze begrip en kennis van magneten blijft verbeteren, de manier waarop wij benutten en gebruik maken van zal magnetisme blijven uitbreiden en ontwikkelen ook.

Mensen die genteresseerd zijn in het bovenstaande artikel zijn ook genteresseerd in de aanverwante artikelen hieronder:

Wat is archeoastronomie en waarom heeft het invloed op onze planeet

Archeoastronomie is de studie van hoe mensen in het verleden het replica cartier stainless steel love bracelet verschijnsel voordoet in de hemel geaccepteerd, hoe ze het fenomeen gebruikt en welke rol de hemel speelde in de cultuur van deze mensen. Archeoastronomie kan worden gezegd dat nauw verbonden de historische astronomie. Het replica stainless steel cartier love bracelet houdt ook verband met de historische records van hemelse gebeurtenissen die vaak kunnen worden gebruikt voor het beantwoorden van astronomische problemen.

Verschillende einde van de planeet voorspellingen en theorien Revisited

Er zijn veel voorspellingen afhankelijk van welke op 21 December 2012 de wereld zal eindigen. Deze datum is bedoeld ter gelegenheid van het einde van een cyclus van de Meso Amerikaanse lange Telling kalender waarin wordt beweerd dat zowat een 5125 jaar cyclus. Sommige mensen het anders interpreteren van de invoer van deze datum en zeggen deze datum markeert het begin van enkele veranderingen en transformaties.

Wat is de huidige aardse obliquiteit

In de sector van de astronomie is axiale tilt ook bekend als obliquiteit. De axiale tilt wordt algemeen aanvaard als de hoek tussen de roterende as en de verticale lijn met het baanvlak van een object. Nu is de aarde axiale tilt 23.4. Het baanvlak van de aarde is algemeen bekend als de ecliptische vlak en er is een andere naam voor aardse axiale tilt 'helling van de ecliptica'. Deze as blijft gekanteld in dezelfde richting over het jaar.

Uitstekend, Larry. Dank u voor het nemen van het nieuwe artikel directory technologien en waardoor het werk aan de max. Ik moedig iedereen om bij te dragen en regelmatig bij te dragen. Ik kan getuigen van het feit dat deze site al een sterke directory in een veld van vele is. Kudos to Larry!

Matthew C. Keegan

De schrijver van het artikel

Ik vind het een genot om te gebruiken als een auteur en een uitgever. Het staat vol met leuke kleine verrassingen, waardoor het hele proces van het schrijven, lezen en publiceren van artikelen een volledige genot. Dit is een die komt uit tops, en slaat de rest handen naar beneden.

Eric Garner

Ik deed een googleonderzoek en kwam over uw site. Het was precies wat ik zocht en was opgetogen te vinden die een breed scala aan artikelen. Zoals ik ben de lancering van een gratis magazine in een klein stadje in Florida, wilde ik zo vindingrijk mogelijk terwijl nog steeds in staat om sommige inhoud die is interessant en goed geschreven. Uw site heeft alle variabelen in de mix. Uitstekende Site raken van alle notities in de schaal soort spreken.
  • nowadays More people Will be choose cheap cartier leve pendantwhite gold in this Fashion world
  • nowadays More people Will be choose cheap cartier love brace
  • in relation to cartier bracelet stainless steel nail fake up to the minute mode
  • in regards to cartier ring red gold nail replica Newest fad news introduce grant
  • regarding cartier necklace plating gold leve knock

  • The Wall

    No comments
    You need to sign in to comment