en

in relation to cartier bracelet plating silver screw fake The latest trend Administrivia introduce dynamic from fuadiskws's blog

De Skinny op kanker van de huid

Terwijl geen enkele vorm van kanker een om te lachen is, love lock bracelet copy sommige vormen worden vaak als minder gevaarlijk beschouwd door de meeste mensen. Kanker van de huid is een vorm die lijkt enigszins onschadelijk, maar is eigenlijk zeer gevaarlijk.

De glanzend op kanker van de huid

Welke manier je het snijden, is kanker een eng ding. Naast AIDS is kanker zowat het laatste wat dat je horen wilt wanneer u bij het kantoor van de dokter bent. Medisch onderzoek heeft een lange weg afgelegd als het gaat om de behandeling van vele vormen van kanker, maar het is nog steeds een afschuwelijke diagnose. Gooi in het feit dat chemotherapie behandeling wreed is te ondergaan, en je hebt een cartier love bracelet mens dodelijke ziekte met als bijna dodelijk behandeling.

Zoals u waarschijnlijk nu weet, zijn er veel verschillende vormen van kanker. Sommige zijn traag groeiende en behandelbare, terwijl anderen blijken te zijn terminal in bijna alle gevallen. Dit leidt veel te overwegen bepaalde kankers ernstiger dan anderen. In waarheid, alle kankers zijn ernstig en sommige van de degenen die mensen borstel uit als niet ernstig kan je vermoorden. Kanker van de huid is een dergelijke vorm.

Dus, wat is kanker van de huid? Een eenvoudige beschrijving is de abnormale groei van cellen op uw huid. Het heeft de neiging te worden gecategoriseerd in drie manieren melanoom, basale en squamous. Iedereen kan the love bracelet fake krijgen van kanker van de huid, maar individuen met eerlijke huid de neiging om meer vatbaar. Donkere tans of natuurlijk donkere huid beschermen niet u tegen kanker van de huid een gemeenschappelijke misvatting.

Van de drie soorten huidkanker is melanoom de meest agressieve en dodelijk. Gelukkig is het ook de zeldzaamste van de drie. Melanoom wordt meestal beschouwd als te worden geassocieerd met mol, maar niet altijd. De vereniging is vaak gemaakt omdat melanoom is vaak gevonden met collecties van melanocyten, de cellen die de zwart pigment dat gevonden in Mol produceren. Met het blote oog kan het moeilijk te zeggen het verschil tussen mol en melanoom. Hebt u mollen, en de meeste mensen doen, is de sleutel om naar te kijken voor eventuele wijzigingen in de moles zoals uitbreiding, bloeden of jeuk. Indien melanoom is niet vroegtijdig behandeld, het zich kan verspreiden naar uw lymfeklieren en vervolgens de rest van het lichaam.

Basale cel en squamous huidkanker zijn meer gemeenschappelijke, maar veel minder dodelijk. Basale neigt te houden aan het getroffen gebied van de huid en niet verspreiden copy the love bracelet naar de interne instantie. Het moet worden behandeld, maar zelden wordt beschouwd als een terminal situatie. Squamous is een minder gemeenschappelijk dan basaal, maar meer verpakkingen van een punch. Hoewel het verspreiden kan, neigt het om te verschijnen als rode, open pijnlijke plekken als het doet. Tenzij u niet volledig gebruik van gezond verstand door het zien van een arts op een bepaald punt, maakt het zelden het tot een terminal staat.

In tegenstelling tot vele vormen van kanker is kanker van de huid te voorkomen als u gebruik gezond verstand. Als je gaat om buiten in de zon voor een aanzienlijke tijd, dragen zonnebrandcrme met een SPF 15 rating of beter. Vermijd het looien cabines, die dezelfde schade als de zon veroorzaken kunnen. Hebt u mollen, check ze eenmaal per maand in de spiegel voor een merkbare veranderingen, bloeden. Als een mol begint te jeuken, is het tijd om een afspraak maken met een dermatoloog.

Mensen die genteresseerd zijn in het bovenstaande artikel zijn ook genteresseerd in de aanverwante artikelen hieronder:

Dramatische toename van huidkanker Nonmelanoma kan worden gekoppeld aan actinische keratose

Recente studies hebben aangetoond dat nonmelanoma huidkanker op de stijging zijn. In feite, beweerde een studie gepubliceerd in de Archives of Dermatology dat de hoeveelheid procedures uitgevoerd voor nonmelanoma kanker bijna 50 procent van 1992 tot en met 2006 gestegen had. Gebaseerd op deze aantallen, deskundigen verzekeren ons dat wij in het midden van een epidemie zijn.

Waarschuwing: Actinische keratose kan leiden tot kanker van de huid van de Nonmelanoma

Preventie en behandeling van actinische keratose is een belangrijke stap bij het voorkomen van kanker van de huid nonmelanoma. Na WO II hebben Amerikanen een intense liefdesrelatie met de zon. De toenemende inkomsten en extra tijd gemaakt een zoektocht naar nieuwe dingen om te doen, waarvan er n bedoeld besteden meer tijd ontspannen bij het zwembad, echter ook veel van het goede kan uiteindelijk zijn tol te nemen over uw gezondheid.

Wat u moet weten over Mohs chirurgie

In de afgelopen jaren, Long Beach huid artsen hebben een nieuwe techniek in hun arsenaal in de strijd tegen melanoom, of skin cancer. Long Beach Mohs chirurgie is een innovatieve techniek die een soort chemische microchirurgie bekend als bevroren sectie histologie gebruikt. Wanneer de ziekte is gevangen in een vroeg stadium, kan dit poliklinische procedure resulteren in een slagingspercentage van maximaal 98 procent.

Uitstekend, Larry. Dank u voor het nemen van het nieuwe artikel directory technologien en waardoor het werk aan de max. Ik moedig iedereen om bij te dragen en regelmatig bij te dragen. Ik kan getuigen van het feit dat deze site al een sterke directory in een veld van vele is. Kudos to Larry!

Matthew C. Keegan

De schrijver van het artikel

Ik vind het een genot om te gebruiken als een auteur en een uitgever. Het staat vol met leuke kleine verrassingen, waardoor het hele proces van het schrijven, lezen en publiceren van artikelen een volledige genot. Dit is een die komt uit tops, en slaat de rest handen naar beneden.

Eric Garner

Ik deed een googleonderzoek en kwam over uw site. Het was precies wat ik zocht en was opgetogen te vinden die een breed scala aan artikelen. Zoals ik ben de lancering van een gratis magazine in een klein stadje in Florida, wilde ik zo vindingrijk mogelijk terwijl nog steeds in staat om sommige inhoud die is interessant en goed geschreven. Uw site heeft alle variabelen in de mix. Uitstekende Site raken van alle notities in de schaal soort spreken.
  • regarding cartier bracelet gold clou imitation New
  • in concern of cartier bracelet plating gold screw imitation Newest trend Information recommend grant
  • regarding cartier ring gold leve replica Newest fashion maga
  • regarding cartier necklace plating copper clou fake up to the minute fashion press recommend pass
  • in concern of cartier necklace plating copper nail copy up to the minute fashion Administrivia suggest announcement

  • The Wall

    No comments
    You need to sign in to comment