en

girl friend no doubt first choice Hermes brown dupe man belt full of charm from zroessgs viesoess's blog

Maak uw leven door middel van schrijven

Als je een schrijver, er is slechts n ding dat u rijdt: schrijven. Als u niet kon ooit zien uw werk in druk, zou een echte schrijver toch, zelfs als het werk werd gezien door een publiek van een schrijven. Dit artikel zal u tonen hermes kelly mini imitation hoe het is volledig overbodig om te investeren uw hart en ziel in een werk dat nooit het licht van de dag ziet. Dit artikel zal u tonen dat de processen stap voor stap om niet alleen kelly bag sizes fake krijgen uw werk in druk, maar om een stevig levend maken op het ook. Weet ik. Mijn man en ik hebben talrijke boeken in print, en we zijn meer dan tevreden met onze verkoop van onze boeken. Door de stappen in dit artikel, u zult snel zien uw werk beschikbaar wereldwijd en zullen genieten van de financile gevolgen van publiceren op uw voorwaarden.

Een van de grootste saldi moet een staking wanneer een carrire in een artistieke streven probeert en schrijven een kunst is kunst versus handel is. U kan het beste in uw artistieke veld, maar als je niet het commercile aspect van uw kunst ten minste en de kunst zelf omarmen, kan je zelf leven het leven als het ultieme hongerende kunstenaar. En wie wil verhongeren? Zo is de eerste stap in het proces te begrijpen dat het niet met het schrijven eindigen. In feite, wanneer u de laatste pagina van uw laatste concept hebt geschreven, wordt dat de poort starten. Als u klaar bent met het boek, aankomt u bij af.

Vele nieuwe schrijvers die begint bij het krijgen van hun eerste boek gepubliceerd hebben een fantasie die iets als volgt gaat: ze geloven dat alles wat ze hoeft te doen is sturen query brieven en de kopien van hun manuscripten aan literaire agenten en uitgevers, en dat binnen een paar weken een editor zult ontdekken hun werk en binnen maanden zien ze hun boek in de schappen van Barnes and Noble. Hoewel dit gebeuren kan, is het zo zeldzaam dat de kans op het winnen van een staatsloterij groter zijn. De uitgeverij industrie is zo veel in de afgelopen tien jaar dat het niet op afstand de gemeenschappelijke waarneming vertegenwoordigen meeste mensen veranderd en schrijvers hebben. En geloof het of niet, dit is een goede zaak, die u in dit artikel zien zult.

In de oude dagen, schrijvers voorgelegd aan agenten, nam het manuscript aan een reeks van redacteuren op de verschillende uitgeverijen in een poging om het werk in druk. Een jaar (waarschijnlijk twee of drie jaar) later, het boek zou aankomen in de boekwinkels zoals de typische promotie inspanningen vond plaats tegelijk met het boek release. Dit meer als dit niet gebeurt, en promotie inspanningen betreft, zijn er ongeveer een dozijn schrijvers die tarief verschijningen op de ochtend TV toont, en ongeveer honderd op een bepaald moment die zijn geboekt op talk radio.

Dus waar dat laat de geschatte vijf tot zes duizend andere schrijvers die eigenlijk hun boeken zien elk jaar uitgegeven? Zoals u zien kunt, is rechts af de vleermuis de uitgeverswereld een niche industrie. In feite, zijn boeken over het laatste medium waarmee, veel minder moedigt niche productie. Er zijn niet meer niche projecten in de filmindustrie van Hollywood om te spreken van, en meest voorheen niche kabel televisie omroeporganisaties nu proberen massamarkt publiek. Maar er zal altijd behoefte aan een niche specifieke boeken en tijdschriften. Dit is de sleutel van uw post in het veld. Als u voor uw publiek, schrijven kunt als u hun specifieke niche kan vullen, zal je slagen. En meer to the point, uw boek zal slagen. Dus laten we beginnen met de stappen voor uw succes in het publiceren wereld.

In het publiceren wereld, "Content is King". Wat is de inhoud in uw boek waarmee u gemakkelijker onderscheiden van andere boeken in hetzelfde veld? Dit is de n meest belangrijke vraag die je jezelf als auteur afvragen moet. (En vergeet niet, het woord 'Auteur' is afgeleid van het woord 'autoriteit'.) U moet de autoriteit op uw gebied, of je een schrijver van fictie of non fictie bent. Neem een onbevooroordeelde kijken het werk u voorstellen en kijk uit, zoals in: price of hermes kelly bag Knockoff wat zullen de mensen willen om te lezen een jaar of meer vanaf nu. Niet baseren uw denken over wat nu in de wereld van het boek gebeurt er, want wat is de huidige werd gebracht in beweging drie jaar geleden.

Beslist over uw Publishing Route

Dit is net zo belangrijk als de kwaliteit van uw boek. Dus nu we gaan ervan uit dat uw boek is een bestseller geschreven over het (en binnenkant, ook!). Het boek is goed, het strak wordt bewerkt, en het moet nu een huis.

Eerder beschreef ik de verschillen in het publiceren wereld vandaag en hoe het ontvangt nieuwe schrijvers en auteurs. De realistische verklaring zou zijn dat het zo veel moeilijker te krijgen gepubliceerd in de zakelijke wereld van boekhandel, en vanwege de vele overlast rechtszaken ingediend tegen uitgevers en auteurs door hen te beschuldigen van plagiaat schrijvers, uitgevers gewoon niet eens ongevraagde materiaal uit de nieuwe schrijvers uit angst voor de volgende rechtszaak overwegen zal. In feite, zoals ik schrijf dit het meest succesvolle auteur aller tijden, JK Rowling van Harry Potter roem, verwikkeld is in dit soort beschuldigingen in haar en haar uitgever geheven. Zo zou om te zeggen dat de standaard uitgeverij barrires doorbreken van deze dagen is moeilijk op zijn best een understatement.

Dus hoe kunnen deze uitgevers nieuw materiaal funneling door hun huizen in een tijdige en relevante manier behouden? Ze werken met agenten die een gevestigde relatie met hen hebben, en zij maken behandelt small press uitgevers zodra track records met verkoopgegevens voor een bepaalde titel zijn vastgesteld. En tegenwoordig vele projecten worden opgezet in huis en worden ingezet voor schrijvers en redacteuren die ze vertrouwen. Dus waar laat dit u? Immers, wilt u gewoon uw werk die er te krijgen en misschien een paar dollar te maken terwijl u 're aan het. Zo wat volgende is?

Nou, zijn er keuzes. Hier kun je de typische route en aanpak agenten en uitgevers. Bereid zijn te besteden een verbazingwekkende bedrag aan verzendkosten en materialen, en terwijl wonderen soms gebeuren gewoon beseffen gaan in dat je loterij kansen speelt. Ook, ervan uitgaande dat u Maak het door (en er is niets dat je niet kunt zeggen) u zal worden beschouwd als zeer gelukkig als uw voorschot hoger is dan $25.000. In de meeste gevallen kan een nieuwe auteur figuur een voorschot van tussen $10.000 15.000 dollar.

Dus wat is het alternatief? Hier is het: het zelf publiceren. "Eek!" je schreeuwen. "Ik wil niet te worden betrokken bij alles wat! Ik ben een schrijver! En bovendien, niet die enkel wat zij noemen ijdelheid publiceren?"

Het antwoord op uw laatste cry is nr. Zelf publiceren is geen ijdelheid publiceren. In feite is wat zelf publiceren, toch? Publiceren in welke vorm is niets meer dan het nemen van een bepaald werk en reproduceren dus meer dan n kan worden gelezen.

In feite, als u op het zelf publiceren route besluit, je in mijn schatting niet "zelf publiceren" at all. In feite zijn u vaststelling van jezelf als een kleine press Uitgever. Er zijn letterlijk duizenden kleine press uitgevers wereldwijd. Waarom zou u niet een kleine druk op uitgever en als uw eerste titel beslissen om uw boek te publiceren? Zinvol! In feite, mijn man Lee en ik heb meegeschreven aan vele boeken in onze bepaald veld en wij verkopen duizenden boeken elk jaar. Onze kleine pers uitgeverij heet GLC druk op. Het is ons bedrijf, en we beslissen wat we publiceren, wanneer wij publiceren en hoe wij publiceren.

We gaan niet hoed in de hand voor iedereen; onze uitgifteschema is gebaseerd op de behoeften en verlangens van onze lezers. We schrijven wat wij willen en kunnen we een boek in print en in onze klaar voor onze lezers distributiekanaal binnen weken als wij dat willen. U kunt ook! En hier is hoe.

Eerst dachten we van de naam van ons bedrijf small press. Zodra we dat deden we nam de zorg van de kleine, maar noodzakelijke zakelijke aangelegenheden. Ze zijn gemakkelijk genoeg te doen, en iemand op uw lokale provincie of stad business licentie kantoor kan u met dat helpen.

Het volgende ding dat u beslissen willen zult over is uw distributiemethode. Als je niet op Amazon, bestaan u niet).

U zult ook willen worden vervoerd in de baksteen en mortel winkels, ook. Uw elementaire Barnes en Noble, randen, WHSmith en independent booksellers allemaal productienormen dat u moet zich houden aan of uw boek zal niet worden verkocht, geen kwestie hoe goed het is.

Normen omvatten cover grootte en dikte, dekking en boek ontwerp, streepjescode, ISBN en EAN13 nummers, warehousing, etc., moet in aanmerking genomen is dat u wilt uitvoeren met de grote honden. En u kunt uitvoeren met hen, maar je moet spelen door hun regels.

Dus wat doe je om te voldoen aan dit alles? Dit klinkt als een full time baan, en alles wat u wilt doen is schrijven voor het leven.

U moet huren een bekwame en getalenteerde boek ontwerp en productie bedrijf om uw boek te maken. Ze zijn de getalenteerde ambachtslieden die je Microsoft Word manuscript nemen en zet hem in een boek dat u (en nog belangrijker, uw lezers) in uw hand houden kunnen. Maar er meer is: welk bedrijf u gebruiken moet worden geschoold in de fijne kunst van distributie. Zij moeten kunnen om uw titel online onmiddellijk op alle en ik bedoel alle van de grote online distributeurs. U moet op Amazon, enz., en Hermes Kelly Depeche Briefcase replica ze moeten kunnen produceren op vraag dan dwingt u om te kopen vakken op dozen van product dat kan gaan onverkochte.

Dus als je serieus over het starten van een succesvolle kleine pers vrij te geven uw werk in de wereld, en wilt genieten van de financile beloningen voor uw werk bent, stel ik dat u nemen de route die werkte zo goed voor ons.

Nu laten we eens zien uw boek daar!

Mensen die genteresseerd zijn in het bovenstaande artikel zijn ook genteresseerd in de aanverwante artikelen hieronder:Meer betaalbare technologie en groeiende toegang tot het internet betekent dat een groeiend aantal mensen gebruiken het internet als hun universele bron van informatie. Bedrijven die eerder hebt gebruikt traditionele publiceren deze trend hebben omarmd door de publicatie van catalogi, brochures, onderzoek en zelfs hele boeken digitaal en online. Deze nieuwe technologien uiteindelijk informatie en media bedrijf producten maken toegankelijk van overal in de wereld.

Nieuwe Software maakt het Online publiceren van eenvoudiger en toegankelijker

In de afgelopen jaren is de vraag naar digitale publicatie omhooggeschoten over de gehele wereld. Dit is een gevolg van een verscheidenheid van redenen. Namelijk, de kosten voor papier afdrukken is buitensporig hoog, technologie heeft gevorderd tot een positie waarbij kwaliteit publiceren kan worden geproduceerd, en digitale publicatie vertegenwoordigt een perfecte markt voor een groene economie.

The Wall

No comments
You need to sign in to comment