en

About cartier ring yellow gold love replica up-to-date fad Information introduce dynamic from fuadiskws's blog

De twee gezichten van groei

Latijns Amerika is eens te meer in de schijnwerpers. Lage rente en de hoge prijzen van grondstoffen ondersteunen een groei van de Aziatische tekst. Hoofdstad is stroomt en het continent opgenomen net drie opeenvolgende jaren van groei; iets wat niet gezien er een halve eeuw.

Echter, deze indrukwekkende resultaten verbergen een uiterst moeilijke sociale en politieke context met aanhoudende armoede en versterking van de populaire attractie tegen globalisering.

Met name China, het absorberen van enorme hoeveelheden tauge, chain cartier imitation ijzer, koper, benzine en gas, diversifieert haar grondstoffen voorzieningsbronnen en dus voedt haar groei. Door haar rijkdom enorm te exporteren, wordt Zuid Amerika overspoeld met liquiditeit. Tot nu toe geweest alles prima, maar deze nieuwe economische deal eist dat we wat tijd op het doorbrengen zoals het toont sommige onevenwichtig relaties. Inderdaad, China met zijn oog ingesteld op grondstoffen investeert in de infrastructuur die gericht zijn op hun extractie.

Dus, het verzwakt de lokale industrile ontwikkeling in de productie naar de primaire sector en een versterking markt voor haar belangrijke industrile productie te orinteren.

Wat er gebeurt met de Zuid Amerikaanse productiestructuur in de komende jaren? Bijvoorbeeld, is Brazili, het meest gendustrialiseerde land in de regio love necklace gold knock off begonnen onder serieuze concurrentie op gebieden zoals de auto industrie copy chain cartier of de burgerluchtvaart. Voortdurende Chinese expansie vertegenwoordigt, onder andere, een rele bedreiging in termen van delokalisatie. Mexico betaalde reeds de prijs met meer dan 300 fabrieken verplaatsen naar China, waar arbeid 4 keer goedkoper is.

De verlegen deelname in de internationale handel voor de Zuid Amerikaanse landen (1,8% van het bruto chain cartier copy nationaal inkomen van wereld), in vergelijking met het gigantische Aziatische aandeel (acht keer meer), maakt deze risico's des te meer nu.

Ondanks het feit dat deze tendensen slechts worden waargenomen op de achtergrond, zeggen ze veel over de middellange termijn inzet die de Zuid Amerikaanse continent zullen worden geconfronteerd met. De zwakke industrile specialisatie van het continent kon fall to pieces wanneer geconfronteerd met de enorme Aziatische concurrentie. Geconfronteerd met dit gevaar, zou de Zuid Amerikanen doen goed aan hun kapitaal naar de versterking van de productieve industrile kader, naar een dynamiek van vooruitgang, werkgelegenheid en concurrentievermogen van bestaande bedrijven direct. De Westerlingen hebben in die kwestie een sleutelrol te spelen in het brengen van de technische ondersteuning van vitaal belang voor het welslagen van deze orintatie.

Dus, het bedrijfsleven en doelen. zal volgen!

Mensen die genteresseerd zijn in het bovenstaande artikel zijn ook genteresseerd in de aanverwante artikelen hieronder:

Wereldwijde economien: Waarom de vertraging's een rode vlag

De economien in de wereld zijn vertragen. Japan's credit rating was net gedegradeerd naar Aa3 uit Aa2 door Moody's te wijten aan trage groei en credit problemen. Mijn globale economische analyse is dat problemen wereldwijd brouwen zijn en er een rele mogelijkheid is dat de stalling zal invloed zijn wereldwijde groei en misschien tot een andere recessie leiden. In Europa, Griekenland is in een grote Doline en verwacht dat de recessie te verergeren. inflatie oploopt door de meeste sinds maart,' schoot de krantenkoppen over de nieuwslijn afgelopen donderdag. Blijkt dat de consument prijzen in Amerika zijn stijgen op jaarbasis van 3,6 procent fors hoger dan de Federal Reserve 'target rate.' Houd op een minuut. De Fed zei niet vorige week dat het korte rente in de buurt van nul tot houden zal ten minste medio 2013? Hoe kunnen zij rente laag te houden en bestrijding van stijgende inflatie?

Een andere recessie? Stagnerende groei kan Europa rijden in een

Terwijl de Europese Unie zich met bezuinigingsmaatregelen en schuldverlichting voor Griekenland, Ierland en Portugal bezighoudt, is de regio niet geslaagd om zich te concentreren op de economische motor draaien. Duitsland, de top land in de Europese Unie, beheerd slechts een kleine 0,1 procent stijging in het tweede kwartaal bruto binnenlands product (BBP). De resultaten gevolgd op de hielen van de teleurstellende platte resultaten uit Frankrijk, een andere sleutel Europees land.

Uitstekend, Larry. Dank u voor het nemen van het nieuwe artikel directory technologien en waardoor het werk aan de max. Ik moedig iedereen om bij te dragen en regelmatig bij te dragen. Ik kan getuigen van het feit dat deze site al een sterke directory in een veld van vele is. Kudos to Larry!

Matthew C. Keegan

De schrijver van het artikel

Ik vind het een genot om te gebruiken als een auteur en een uitgever. Het staat vol met leuke kleine verrassingen, waardoor het hele proces van het schrijven, lezen en publiceren van artikelen een volledige genot. Dit is een die komt uit tops, en slaat de rest handen naar beneden.

Eric Garner

Ik deed een googleonderzoek en kwam over uw site. Het was precies wat ik zocht en was opgetogen te vinden die een breed scala aan artikelen. Zoals ik ben de lancering van een gratis magazine in een klein stadje in Florida, wilde ik zo vindingrijk mogelijk terwijl nog steeds in staat om sommige inhoud die is interessant en goed geschreven. Uw site heeft alle variabelen in de mix. Uitstekende Site raken van alle notities in de schaal soort spreken.
  • in concern of cartier ring white gold nail imitation up to the minute fashion Administrivia suggest grant
  • About some cartier necklace plating gold love fake up to the
  • in concern of cartier bracelet plating gold love fake Newest trend press introduce give
  • About cartier bracelet plating gold screw knockoff up to the minute fashion magazine recommend grant
  • in regards to cartier necklace plating copper love knockoff up-to-date trend magazine suggest trends

  • The Wall

    No comments
    You need to sign in to comment