en

View article

Recreational diving articles

erektil dysfunktion

milaeryomina

Erektil dysfunktion är oförmågan hos en man att upprätthålla en tillräcklig nivå av erektion för ett fullfjädrat samlag. Det andra namnet på patologin är impotens. Erektil förmåga är nyckeln till manligt självförtroende. Försämring av sexlivet leder till psykoneurotiska störningar, apati och till och med depression. Enligt statistiken möter var tionde man erektil dysfunktion. Och nu är situationen ännu allvarligare - frekvensen av tidig impotens ökar.

Erektil dysfunktion hos män är en anledning att vända sig till androloger. Personalen på centret består av över 40 specialister från olika medicinska områden. Våra läkare är specialiserade på att tillhandahålla modern vård för sjukdomar i könsorganen och reproduktionssystemet. Många års erfarenhet av proffs och modern utrustning på kliniken kommer att hjälpa en man att återuppta ett fullständigt sexuellt liv.

Varför utvecklas erektil dysfunktion?
En mans sexuella hälsa beror på många tillstånd:

korrekt funktion av det endokrina systemet;
ett tillfredsställande tillstånd av mikro- och makrocirkulation;
psykisk hälsa;
anatomiska egenskaper hos könsorganens struktur.
neurologisk hälsa.
Effekten av negativa faktorer påverkar oundvikligen en mans sexuella liv. Erektil dysfunktion provoceras av drogberoende, alkoholberoende, psykopatologi. Bland endokrina faktorer åtföljer sådan dysfunktion diabetes mellitus och gonadal insufficiens. Anatomiska störningar är inte heller ovanliga - det finns Peyronies sjukdom, fibrösa avlagringar och sklerotiska förändringar i penisens kavernösa kroppar. I vissa fall leder ryggradspatologier, polyneuropati och cerebrovaskulära olyckor till sexuellt misslyckande.

Men modern medicinsk praxis visar att orsakerna till erektil dysfunktion oftast beror på det otillfredsställande tillståndet hos blodkärlen som försörjer penis. Provokatörerna för denna process är aterosklerotiska lesioner, hypertoni och diabetisk mikroangiopati. Därför visas en patient med erektil dysfunktion en omfattande undersökning för att identifiera grundorsaken.

Tecken på erektil dysfunktion
Erektila störningar är oftare resultatet av andra patologier, d.v.s. detta är de första symtomen på en begynnande allvarlig sjukdom, så du bör omedelbart kontakta kliniken. Läkaren kommer att fastställa orsakerna till störningen och berätta vilken specialist du ska kontakta för att lösa problemet en gång för alla.

Alarmsignaler som indikerar de inledande stadierna av sexuella störningar hos vuxna män är:

periodiskt eller regelbundet försvinnande av en erektion mitt under sexuellt umgänge;
för tidig utlösning;
brist på orgasm;
brist på utlösning;
brist på erektion trots uppenbar upphetsning;
en kraftig minskning av libido;
oförmåga att ha sexuellt umgänge med en partner;
regelbunden preferens för fysiologiskt kön av självtillfredsställelse.

0

The Wall

You need to sign in to comment
May 20 '22
Sedan urminnes tider har läkare letat efter ett sätt att återställa manlig styrka. Men det första verkligt effektiva läkemedlet för dessa ändamål dök upp först i slutet av förra seklet, när det amerikanska läkemedelsföretaget Pfizer upptäckte en oväntad biverkning av sildenafilcitrat. Därefter blev läkemedlet, som ursprungligen var avsett för behandling av högt blodtryck, känt för hela världen som Viagra. Det kom snabbt in i klinisk praxis på grund av dess unika förmåga att förstärka den avslappnande effekten av kväveoxid på de kavernösa kropparna, vilket ökar blodflödet och förbättrar erektionen, även med låga testosteronnivåer i kroppen. Hittills finns det en hel grupp läkemedel, i apotek på https://www.manligapotek.com/kamagra-oral-jelly.html kan du köpa en av dem.Sedan urminnes tider har läkare letat efter ett sätt att återställa manlig styrka. Men det första verkligt effektiva läkemedlet för dessa ändamål dök upp först i slutet av förra seklet, när det amerik...See more